Αέρα στεγνωτήρα

Συνοπτική εισαγωγή: αέρα μαλλιών είναι ένα είδος μεγάλης χωρητικότητας ξήρανση εξοπλισμός με θεωρία wink-ξηρό. Η ταχεία κυκλοφορία του ζεστού αέρα μονάδες υγρά υλικά ανασταλεί θερμού αέρα, ώστε να βελτιωθεί η διαδικασία ξήρανσης και εκπομπής αποδοτικότητα. Σχεδόν όλα τα μη δεσμευμένο νερό αφαιρείται μετά στεγνώνουν από τον αέρα. Όχι...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συνοπτική εισαγωγή:

Αέρα μαλλιών είναι ένα είδος μεγάλης χωρητικότητας ξήρανση εξοπλισμός με θεωρία wink-ξηρό. Η ταχεία κυκλοφορία του ζεστού αέρα μονάδες υγρά υλικά ανασταλεί θερμού αέρα, ώστε να βελτιωθεί η διαδικασία ξήρανσης και εκπομπής αποδοτικότητα. Σχεδόν όλα τα μη δεσμευμένο νερό αφαιρείται μετά στεγνώνουν από τον αέρα. Επέρχεται καμία επιδείνωση των επεξεργασμένο υλικό, και η χωρητικότητα είναι πολύ υψηλότερο από το κανονικό στεγνωτήρια. Οι πελάτες μπορούν να επιτύχουν υψηλότερα κέρδη σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Χαρακτηριστικά:

1. χαμηλή επένδυση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, λιγότερη κατοχής των ανθρώπινων πόρων ή εργοστάσιο της περιοχής, καθώς και ευρύ εφαρμόσιμο πεδίο. Ένα ιδανικό σύγχρονο εξοπλισμό.

2. ξηραντικό αφύγρανση των κονιωδών υλικό για τις βιομηχανίες του φαρμακείο, χημικών, τροφίμων, κτίριο, πλαστικό κλπ., όπως το άμυλο, τα ιχθυάλευρα, αλάτι, βινάσσα, ζωοτροφών, χωρίς γλουτένη, πλαστική ρητίνη, ορυκτό σε σκόνη, σκόνη άνθρακα, mucochloric οξύ, A· S· C βενζοϊκό οξύ, 2·3·acid, πολυπροπυλένιο χλωριούχο πολυβινύλιο οξικό οξύ, θειικό νάτριο, πυροθειώδες νάτριο κλπ.


Θεωρία εργασίας:

Στεγνωτήρα αέρα μπορεί να αφαιρέσει την υγρασία (κυρίως βλέπε επιφανειακής υγρασίας) γρήγορα από εύκολη αφυδατωμένο σφαιρίδια, και σκόνη. Υλικά διαμονή σε σύντομο χρονικό διάστημα στο στεγνωτήριο, γεγονός που καθιστά το καλύτερο έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων. Η εταιρεία μας προσθέτει ένα σύνολο ενισχυτής, περιστρέφεται την ταχύτητα την οποία μπορεί να ελεγχθεί απείρως σε κανονική στεγνωτήριο. Τα υγρά υλικά περνούν από κοχλίας, μπει ενισχυτής και στη συνέχεια εντελώς αναμειγνύεται με ζεστό αέρα. Συνθλίβονται και ωθείται από το γρήγορα περιστρεφόμενο σφυριά, τα υλικά που θα στραφούν σε λεπτόκοκκα σωματίδια. Στη συνέχεια τα σωματίδια είναι αποξηραμένα και κινούνται προς την έξοδο. Επιτέλους, τα σωματίδια μπει ξεραίνοντας σωλήνας για περαιτέρω ξήρανση με επιρροή του ανέμου. Για υγρά και βαριά σωματίδια δεν μπορεί να επηρεαστεί από άνεμο θα συνεχίσει να συνθλίβονται, αποξηραμένα μέχρι να μπουν στην σωλήνα. Ολοκληρωμένα προϊόντα που απορρίπτονται από κυκλώνα διαχωρισμού, ενώ ένα μικρό μέρος της σκόνης που φέρουν ανακυκλώνεται με κυκλώνα διαχωρισμού ή τσάντα τύπου συλλέκτη σκόνης.


Εξεταστική