Σπίτι > Σχετικά με εμάς > Συνδεδεμένες εταιρείες

Αγρο Co. μηχανημάτων Liangyou Jiangsu, ΕΠΕ

Αγρο Co. μηχανημάτων Liangyou Jiangsu, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην κατασκευή των μηχανημάτων τροφών, σύνθετων μηχανημάτων λιπάσματος, χλόη επεξεργασίας μηχανήματα, βιο-ενέργεια εξοπλισμού και εγκατάστασης για την πλήρη εφαρμοσμένη μηχανική, η οποία έχει περάσει την πιστοποίηση ISO9001: 2000 και CE. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορους τομείς, όπως κόκκους, ζωοτροφές, εκτροφής, εκμετάλλευσης υδατοκαλλιέργειας, μικροβιακή σύνθετο λίπασμα και περιβάλλον φιλικό βιομηχανία. Εξαρτάται από την τεχνολογία κατάστασης προόδου στον τομέα μας και ώριμη διοίκηση επιχειρήσεων συστημάτων, τα οποία καθιστούν τα προϊόντα Liangyou όχι μόνο πωλημένα καλά στην εγχώρια, αγορά, αλλά επίσης έχουν εξαχθεί σε χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής και της ΘΆΛΑΣΣΑΣ. Μας ζωοτροφών πλήρη εξοπλισμό για πουλερικά, ζωικού κεφαλαίου και ιχθυοκαλλιέργειας είναι στην κορυφή των προϊόντων που εξάγονται στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας τιτλοφορούνται η τιμή ως andquot; Κίνα διάσημο Brandandquot?, andquot; Ανώτερο προϊόν της Κίνας andquot; «άξια εμπιστοσύνης για την ποιότητα στην Chinaandquot? και andquot; Ειδική εταιρεία για την ποιότητα Supervisionandquot?.
Λαμβάνοντας andquot; Ειλικρίνεια κάνει εμπιστοσύνης, ποιότητας κερδίζει marketandquot? ως φιλοσοφία της επιχείρησής μας, με προηγμένη μας γνωρίζουν πώς, ανώτερη ποιότητα και ικανοποιητικές υπηρεσίες, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Έχουμε επίσης αποκτήσει άφθονα και άριστη πρακτική εμπειρία σε ζωοτροφές πλήρης μηχανικής, μηχανικής μεταφοράς σιτηρών, μικροβιακό περιβάλλον φιλικό μηχανικών και αποθήκευσης μηχανικών. Από μας επιστημονική σχεδίαση, εξαιρετική τεχνολογία, εκλεκτό αυτό προϊόν, στοχαστικός και τέλεια εξυπηρέτηση, επιθυμούμε να ενώσουν τα χέρια με τους πελάτες μας, εκ των προτέρων μαζί και να συνεργάζονται καλόπιστα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα λαμπρό μέλλον.

Ιστοσελίδα:www.FDSP.CC

Co. μηχανικού σιλό Liangyou Jiangsu, ΕΠΕ

JiangsuLiangyouSiloEngineeringCo., LtdislocatedinScientificandTechnologicalIndustrialPark, Zhongguancun,Επαρχία Jiangsu. Η εταιρεία ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και σχεδιασμός του μηχανικού χάλυβα σιλό και διάφορες τεχνολογίες αποθήκευσης υλικών και πώληση και εξυπηρέτηση των σχετικών προϊόντων. Τα προϊόντα εφαρμόζονται ευρέως στον γεωργικό τομέα, βιομηχανικό τομέα και μέρη όπως τρόφιμα, ζωοτροφές, λάδι, αλεύρι, ζυθοποιίας, χημικές ουσίες, οικοδομικά υλικά, λιμάνια και την προστασία του περιβάλλοντος. Η εταιρεία έχει συγκεντρώσει μια μεγάλη παρτίδα των επαγγελματικών ταλέντο και ανώτερα διευθυντικά στελέχη που έχουν εμπλακεί στο χάλυβα σιλό βιομηχανία για πολλά χρόνια, και έχει καταφέρει και υλοποιηθεί εκατοντάδες έργα χάλυβα σιλό για να ενεργοποιήσετε τους πελάτες να βεβαιώσει πραγματικά την ποιότητα του χάλυβα» Liangyou» σιλό από την έρευνα, ανάπτυξη και σχεδιασμός του το σιλό για την υλοποίηση έργων και από την prophase διαβούλευση στην υπηρεσία μεταπωλήσεων.

Η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες με 30-8.000-ton σιλό των διαφόρων προδιαγραφών και επιχείρηση ένα πακέτο ετοιμοπαράδοτων σχεδίων συμπεριλαμβανομένων συσκευασμένα τεχνολογία σχεδιασμού, βασικό σχέδιο πολιτικού μηχανικού, ανύψωσης, μεταφοράς, καθαρισμού, μαγνητικό διαχωρισμό, ξήρανση, μέτρησης, μέτρηση θερμοκρασίας, ατμίζον ή στον ατμό, κρύας αποθήκευσης, συντήρησης θερμότητας, εξαερισμού και αποκονίωσης και σχεδιασμού, κατασκευής, εγκατάστασης, τον εντοπισμό σφαλμάτων και την κατάρτιση επαγγελματική υποστήριξη εξοπλισμού όπως συστήματα αυτομάτου ελέγχου. Εν τω μεταξύ, παρέχει στους πελάτες με υποστήριξη εξοπλισμού όπως αναβατόρια μεταφοράς χωρητικότητας 20 έως 1.000 τόνων ανά ώρα, μεταφορές ξύστρες και ταινιοδρόμους.

Στη φιλοσοφία της «Win εμπιστοσύνη ειλικρίνεια, που κάνουν επιτυχία από ποιότητα» επαγγελματίες, η εταιρεία έχει ισχυρότερη λόγω της προηγμένη ανάπτυξη φιλοσοφίας, άριστη λειτουργία διαχείρισης και άριστη παραγωγή ομάδα διαχείρισης. Η εταιρεία προσπαθεί να γίνει το πρότυπο της βιομηχανίας αποθήκευσης από το δικαίωμα της υψηλής ποιότητας προϊόντων ποιότητας, προηγμένες τεχνολογίες και καλή εξυπηρέτηση. Βασίζεται στην Κίνα και που αντιμετωπίζει τον κόσμο, παρέχει τους πελάτες με εγχώρια και υπερπόντια προηγμένες τεχνολογίες.

Ιστοσελίδα:www.liangyousilo.com

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltd

JiangsuLiangyouRenewableEnergyMechanicalEngineeringCo., Ltdisestablishedonthebasisof «Renewableenergymechanicalengineering indtitute συν-βρέθηκαν από το Πανεπιστήμιο ZheJiang και Liangyou εταιρεία» και andquot; Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μηχανική εφαρμοσμένη μηχανική κέντρο τεχνολογίας συν-βρέθηκαν από το Πανεπιστήμιο ZheJiang και Liangyou companyandquot? και αυτό είναι ειδικευμένη στην κατασκευή των βιομάζα ίζημα επαναιωρείται μηχανήματα και μηχανήματα βιομάζας λίπασμα, καθώς και σχεδιασμός, κατασκευή, εγκατάσταση, πωλήσεις και υπηρεσίας της λύση κλειδί στο χέρι έργου.

ForBiomassFuelPelleting:onbasisofabsorbedadvancedtechnologyforbiomasspelletingfromabroad, weareleadingcompanytodevelopinde-
νομι turn-key εξοπλισμός για βιομάζα υλών περιτυλίξεως για τις γεωργικές καλλιέργειες στο China.Meanwhile αυτό μπορεί να είναι υπό μορφή σφαιριδίων για τα απόβλητα της δασοκομίας, πάρα πολύ. Εμείς μπορεί να προσαρμόσετε και να σχεδιάσουν turn-key του έργου για όλα τα είδη των υλικών για τους πελάτες σύμφωνα με τους διάφορους αίτημα, υλικά και το site.

Την Bio λίπασμα, οργανικό λίπασμα: Έχουμε αφιερώσει για Randamp; D οργανικών σύνθετα λιπάσματα για πολλά χρόνια και μπορούμε να αναλάβουμε turn-key του έργου, με χωρητικότητα 10.000-100.000 τόνων ανά έτος. Μπορεί να παραχθεί για οργανικό λίπασμα, όπως η κοπριά του ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ, των ΧΟΊΡΩΝ, ΒΟΟΕΙΔΏΝ και απόβλητα των κόκκων, λυμάτων andamp? οργανικά απόβλητα μετά το στοίβαγμα, ζύμωση και κοκκοποίηση. Με andquot; αξιόλογη bt ειλικρίνεια, επιτυχία μέσω της ποιότητας andquot; έννοια και προηγμένης τεχνολογίας, ανώτερη ποιότητα και καλύτερη εξυπηρέτηση, έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της ενέργειας από βιομάζα και βιομάζα λίπασμα υλών περιτυλίξεως τεχνολογία, βεβαιωθείτε contionuous καινοτομία, αλλαγή των αποβλήτων σε θησαυρό, να δώσει ώθηση για παγκόσμιων #39; s ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ανάπτυξη και αξιοποίηση, εκβιομηχάνιση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ιστοσελίδα:www.FDSP-reme.com