Αυτόματη υγρή μηχανή προσθέτοντας

Υγρό προσθέτοντας μηχάνημα εισαγωγή και εφαρμογή SYTV σειρά αυτόματο υγρών προσθέτοντας μηχάνημα είναι απαραίτητο εξοπλισμό για την επεξεργασία των ζωοτροφών. Είναι χρησιμοποιείται για την αυτόματη προσθήκη γράσο, αμμωνία οξύ και άλλες θρεπτικές ουσίες κατά τη μίξη της διαδικασίας ζωοτροφών και ως στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας ζωοτροφών...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Υγρό προσθέτοντας μηχάνημα εισαγωγή και εφαρμογή
SYTV σειρά αυτόματο υγρών προσθέτοντας μηχάνημα είναι απαραίτητο εξοπλισμό για την επεξεργασία των ζωοτροφών. Είναι χρησιμοποιείται για την αυτόματη προσθήκη γράσο, αμμωνία οξύ και άλλες θρεπτικές ουσίες κατά τη μίξη της διαδικασίας ζωοτροφών και ως στόχο να παρέχει υψηλής ποιότητας ζωοτροφών. Ως εκ τούτου, αυτό αυτόματη υγρή μηχανή προσθέτοντας εφαρμόζεται ευρέως στην επεξεργασία ζωοτροφών για ζώα, πουλερικά, υδρόβια και άλλα ζώα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. το επιπλέον υγρό μπορεί να είναι προσαρμοσμένο και υψηλής ακρίβειας.

2. Οι χονδροειδείς και πρόστιμο φίλτρα χρησιμοποιούνται για γραμμή εισόδου και εξόδου να αφαιρέστε τις ακαθαρσίες και να εμποδίζουν την απόφραξη του μετρητή ροής και το ακροφύσιο.

3. είναι με τα χαρακτηριστικά του σταθερού ελέγχου, εύκολη λειτουργία.

4. πεπιεσμένου αέρα ψεκασμού είναι προαιρετική για τον καθαρισμό των εξαρτημάτων.

5. χρησιμοποιείται για πετρέλαιο, πετιμέζι, κλπ.

Αγαπητέ πελάτη,

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας, παρακαλώ συμπληρώστε τις ακόλουθες πληροφορίες που θα σας αποσταλεί το με mail στην εταιρεία μας. Εμείς θα κρατήσει σε επαφή μαζί σας, σας ευχαριστώ!


MainTechnicalParameters:

Item\Model

SYTV32

SYTV63

Ακρίβεια (%)

0.5

30

Velocity(l/min)

32

63

Ισχύς (kW)

2×1.5

2×3

Hot Tags: Αυτόματη υγρή προσθήκη μηχανή, ζωοτροφές μίξερ, προσθέτοντας μηχανή υγρού
Εξεταστική