Καταπολέμηση

Εξαιρετικό προϊόν: FDSP επεξεργασίας FDSP επεξεργασίας είναι ένα είδος μικρού και μεσαίου μεγέθους παλμό jet συλλέκτη σκόνης. Λογική δομή σχεδιασμού να συνειδητοποιήσουμε αφαίρεσης αποτελεσματική σκόνης και μικρή αντίσταση που τρέχει. Να υιοθετήσουν παλμό φυσώντας σκόνη, αιθάλη επίδραση καθαρισμού είναι καλύτερο. Το πλεονέκτημα είναι αξιόπιστο...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εξαιρετικό προϊόν:Καταπολέμηση FDSP

Καταπολέμηση FDSP είναι ένα είδος μικρού και μεσαίου μεγέθους παλμό jet συλλέκτη σκόνης. Λογική δομή σχεδιασμού να συνειδητοποιήσουμε αφαίρεσης αποτελεσματική σκόνης και μικρή αντίσταση που τρέχει. Για να adoptpulse φυσώντας σκόνη, αιθάλη επίδραση καθαρισμού είναι καλύτερο. Το πλεονέκτημα είναι η αξιόπιστη λειτουργία, εύκολη συντήρηση και διαχείριση.

Αυτό το είδος τσάντα σπίτι πάντα ευρέως χρησιμοποιείται σε τσιμέντο, μεταλλουργία, ηλεκτρική δύναμη, χημικών και άλλες βιομηχανίες καθαρισμού σκόνης αερίου και ανακύκλωση των υλικών. FDSP τσάντα catcher σκόνης που αποτελείται από τον θάλαμο φίλτρο στέγασης, καθαρό περίβλημα θάλαμος αέρα, φίλτρο τσάντα και φίλτρο κλουβί, συσκευή έγχυσης παλμό, χοάνη τέφρας, Κοχλίας και τον εκφορτωτή, κλπ.


Δομή σύνθεση

FDSP σειρά επεξεργασίας αποτελούνται από το άνω πλαίσιο, μεσαίο κουτί, κουτί χοάνη και Σκάλα, πλατφόρμα, δεξαμενές αποθήκευσης, παλμό βαλβίδα, κοχλίας, απαλλαγή βαλβίδα, ηλεκτρικές Υπουργικού Συμβουλίου ελέγχου, αεροσυμπιεστής, σακούλα φίλτρου, φίλτρο κλουβί, κλπ. Όλα τα μέρη είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα και customerand #39; s απαίτηση.

1. φυσώντας σύστημα: το σωλήνα ψεκασμού, βαλβίδα παλμό, venturi, ελεγκτή PLC, ανάλογα με τη φύση της σκόνης και περιβάλλον εργασίας ευλόγως προσαρμόζει αιθάλης του κύκλου και του σφυγμού εγχύσεων χρόνο καθαρισμού.

2. χοάνη τέφρα και τέφρα απαλλαγή μέρος: μοτέρ μειωτήρα, μεταφορέα βιδών, εκφορτωτής, κλπ.Αρχή λειτουργίας

Συλλέκτης σκόνης ξύλου πρέπει να έχει τρεις συσκευές, σύστημα σωληνώσεων, ανεμιστήρα σύστημα, σύστημα φίλτρου. Σε αυτά τα τρία συστήματα, τη δομή και τη λειτουργία των διαφόρων συνθέσεων του είναι διαφορετική, αλλά η βασική αρχή είναι η ίδια. Τους αρέσουν οι άνθρωποι με μάσκες. Ο σωλήνας συνδεθείτε με το Ξυλουργικών Μηχανημάτων και το σύστημα φιλτραρίσματος. Και το κάνουν φυσητήρας αγωγού δημιουργούν μια αρνητική πίεση. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η διαμόρφωση του ανεμιστήρα και τις επιδόσεις του το σάκο φίλτρο.
Ανεμιστήρα διαμόρφωση είναι με βάση τον αριθμό των μηχανών στο εργοστάσιο παραγωγής. Είναι απαραίτητο ότι επαγγελματικό προσωπικό υπολογίσουμε διαμόρφωση, ώστε ο όγκος αέρα κάθε διασύνδεσης φίλτρο μηχάνημα φθάσει η ίδια, με αποτελεσματικά καθαρισμού σκόνης. Η σακούλα φίλτρου πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με το διαφορετικό περιβάλλον, και η σκόνη που παράγεται από διαφορετικό ξύλο κατάστημα εργασίας δεν είναι το ίδιο.
Ροή αέρα μεταφέρεται στον κάδο οδηγός ροής του φίλτρου τσάντα μέσω του ανεμιστήρα που μειώνει την ταχύτητα ροής στο πλαίσιο της δράσης της ροής στην οδηγό πλάκα. Τα βαρύτερα σωματίδια πριονίδι υπό τη δράση της βαρύτητας μπαίνουνε Καλάθοι και ελαφρύτερο σκόνη adsorp της εξωτερικής επιφάνειας του σάκου φίλτρου με τη ροή του αερίου. Μετά από το φίλτρο τσάντα, καθαρό αέριο πάει στο θάλαμο εξάτμισης, τότε είναι emissioned προς τα έξω.
Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με μια αυτόματη παλμό, τον καθαρισμό της συσκευής, η οποία αποτελείται από έναν ελεγκτή παλμό, μια βαλβίδα παλμό, μια γρήγορη ζεύξης, ένα τύμπανο και ένα σωλήνα jet. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των σωματιδίων πριονίδι, σφυγμός πλάτος και τη συχνότητα παλμών μπορεί να οριστεί στο όργανο ελέγχου σφυγμού. Μετά το πλάτος σφυγμού και τη συχνότητα που έχουν οριστεί, το σύστημα θα ολοκληρώσει αυτόματα τον καθαρισμό του φίλτρου τσάντα, έτσι ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του φίλτρου τσάντα.Εξεταστική