Βιομάζα πιστολάκι

Περίπου τρία στρώματα τύμπανο στεγνωτήριο: τριών καναλιών πιστολάκι είναι ένα πρόσφατα αναπτυγμένη είδος στεγνωτήριο με μοναδική αρχή που συνδυάζεται από την αρχή του περιστροφικού τυμπάνου πιστολάκι με γωνία εμβύθισης και το στεγνωτήρα αέρα. Αλλάζει το βαρύ του περιστροφικό τύμπανο στεγνωτήριο και ογκώδη του αέρα μαλλιών, με τα πλεονεκτήματα του μικρού μεγέθους, υψηλής θερμικής...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Ξηραντήρας τύπου τυμπάνου περίπου τρία στρώματα:
Στεγνωτήριο τριών καναλιώνείναι μια πρόσφατα αναπτυγμένη είδους στεγνωτήριο με μοναδική αρχή που συνδυάζεται από την αρχή τηςπεριστρεφόμενο τύμπανο πιστολάκιμε γωνία εμβύθισης και στεγνωτήρα αέρα. Αλλάζει το βαρύ του περιστροφικό τύμπανο στεγνωτήριο και ογκώδη του αέρα μαλλιών, με τα πλεονεκτήματα του μικρού μεγέθους, υψηλή θερμική απόδοση, μικρό βάρος, ευρεία δυνατότητα εφαρμογής, ευέλικτη θερμοκρασίας, προσαρμόζεται επίσης ευρέως σε όλα τα είδη σε σκόνη, μπλοκ, φύλλο υλικό, όπως πριονίδι, μετάλλευμα άμμο, ορυκτό σε σκόνη, σιδηρομεταλλεύματος, κλπ.


Δομή αρχή:
Η τεχνολογία των τριών καναλιών τύμπανο πιστολάκι προέρχονταν από τη Γερμανία, το νωρίτερο, αποτελείται από τρεις ομόκεντρους κύκλους τύμπανο, πριονίδι ροές υλικών στο εσωτερικό τύμπανο στο ένα άκρο του τυμπάνου, τότε ρεύματα στο μέσο τύμπανο στο πλαίσιο της δράσης της πλάκας αντίγραφο και, στη συνέχεια, πίσω στο εξωτερικό τύμπανο, τελικά ξηρό υλικό βγαίνει από το άλλο άκρο του τυμπάνου , ακριβώς σαν να πηγαίνεις μέσω τρεις φορές το μήκος του περιστροφικό τύμπανο, έτσι σε μεγάλο βαθμό μείωση του όγκου του εξοπλισμού.


Χαρακτηριστικά της δομής:
1. τον εξοπλισμό στροφές σιγά-σιγά, με μικρή τριβή, ασφαλές και αξιόπιστο, χαμηλή συντήρηση κόστος? εκρηκτικό μέρος έχει οριστεί με έκρηξη-απόδειξη δομή.
2. ταχύτητα σίτισης μπορεί να είναι προσαρμοσμένο, εύκολη λειτουργία.
3. μεγάλης παραγωγικής ικανότητας, μπορεί να συνεχούς λειτουργίας. μεγάλη ελαστικότητα λειτουργίας, επιτρέπει την παραγωγή των προϊόντων έχουν ένα μεγάλο εύρος κατά τη διάρκεια της παραγωγής, αλλά χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων·
4. υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης: ο εξοπλισμός μπορεί να αυτόματη συμπλήρωση τροφοδοσία και εκφόρτωση διαδικασία. Θερμοκρασία των καυσαερίων υιοθετεί ευφυής έλεγχος, σύνδεση με ταχύτητα συσκευή σίτισης, η ποσότητα της τροφής είναι αυτόματο έλεγχο, να εξασφαλίσει την ξηρότητα των προϊόντων της θερμοκρασία των καυσαερίων δεν είναι πάρα πολύ υψηλή, εξοικονόμηση κατανάλωσης ενέργειας.
5. σε σύγκριση με την παραδοσιακή ενιαίο στρώμα τύμπανο σεσουάρ, θερμική αποδοτικότητα είναι αυξημένη κατά 40% - 50%? ο ογκομετρικός συντελεστής θερμοπερατότητας είναι διπλάσιο του τυμπάνου ενιαίο στρώμα στεγνωτήριο?
6. το εξωτερικό στρώμα είναι με κάλυμμα μόνωσης, αποτελέσματος εξοικονόμησης ενέργειας είναι πολύ αυξημένη.
7. The το πριονίδι είναι με καλό χρώμα μετά το στέγνωμα, δεν μαραμένα ή καμένων φαινόμενο, η όλη διαδικασία ξήρανσης σε συνδυασμό με αέρα ξήρανσης, μπορεί να κάνει το υλικό υγρασία κάτω από 15% μετά την ξήρανση.

Τεχνικές παράμετροι:


Μοντέλο
YLHG1YLHG2YLHG3YLHG4YLHG5
ΣώμαΕσωτερική διάμετρος17002450265028503700
Μήκος800080009100900010000
Περιστροφική speed(r/min)Μπορεί να ρυθμιστεί κατά τη διαδικασία
Capacity(t/h)12345
Temperaturel(°C) εισόδουandlt-500andlt-500andlt-500andlt-500andlt-500
Πρώτη ύληΠριονίδι
Moisyure(%)45
Temperatuer(°C) πρίζα8080808080
Powder(kW)2.2*23*24*24*45.5*4
Εξεταστική