Ζυθοποιία βιομηχανία σιλό με κόστος χαμηλό σιλό

Σιλό σιτηρών Μπρούερ στην πραγματικότητα παίζουν έναν δευτερεύοντα αλλά σημαντικό ρόλο στην παραγωγή μπύρας: δίνονται η λειτουργία του κρατώντας τα υπολείμματα βύνης απεμπλουτισμένο («Μπρούερ Κόκκοι»). Οι διαδικασίες παραγωγής της βιομηχανίας ποτών συνεχώς να θέτουν νέες απαιτήσεις σχετικά με την κατασκευή των δοχείων...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σιλό σιτηρών Μπρούερ στην πραγματικότητα παίζουν έναν δευτερεύοντα αλλά σημαντικό ρόλο στην παραγωγή μπύρας: δίνονται η λειτουργία του κρατώντας τα υπολείμματα βύνης απεμπλουτισμένο (»Ζυθοποιός Grains (Κόκκοι)”).

Οι διαδικασίες παραγωγής της βιομηχανίας ποτών συνεχώς να θέτουν νέες απαιτήσεις σχετικά με την κατασκευή των εμπορευματοκιβωτίων και είναι ακριβώς στην κατανόηση των σιλό Μπρούερ ότι το υψηλότερο επίπεδο ευελιξίας είναι απαραίτητη προκειμένου να κάνουν τη δικαιοσύνη στις συγκεκριμένες ροές και τις ανάγκες των ζυθοποιείων. FDSP σχέδια σιλό σιτηρών προσαρμοσμένες, ανεξάρτητη ζυθοποιία: Εξοπλισμός, ο οποίος είναι πωλούνται είτε ως μια ενισχυτική δομή με καρέ περίπτερα.

Σε γενικές γραμμές ένασιλό σιτηρών Μπρούερείναι μια όρθια, κλειστό δοχείο. Το silo έχει κάθετη σκάλα, κιγκλίδωμα γύρο και μια περσίδα αερισμού. Η διατομή είναι μερικές φορές οι στρογγυλοί και τετραγωνικοί μερικές φορές. Εγκατάσταση με μια παγίδα μπάλα είναι μια επιλογή εάν μπάλα τύπου σωλήνα καθαρισμού του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται. Η μπάλα έχει αφαιρεθεί έξω από σιλό.

Εφαρμογές:

●maize αποθήκευσης

Αποθήκευση τής βύνης ●Brewing

●Rice αποθήκευσης

●wheat αποθήκευσης

●Sorghum αποθήκευσης

●Corn αποθήκευσης

●Alcohol storae


Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

●Good σφράγιση

●Good σφίξιμο

●corrosion ανθεκτικό

Υλικού πλάκα ●Galvanized χάλυβα

Ανθρωποθυρίδα ●Base

●High δύναμη

●Long βίο: 25-30 ετών

●measuring θερμοκρασίας, Έλεγχος στάθμης


Σιλό επιλογές:

σιλό Lipp χάλυβα είναι η καλύτερη επιλογή


Το πλήρες διάγραμμα ροής για σιλό βιομηχανία ζυθοποιίας:

Η ΠΡΏΤΗ ΎΛΗ ΘΕΡΜΊΔΩΝ--ΤΟ ΚΑΘΑΡΊΖΟΝΤΑΣ ΣΎΣΤΗΜΑ--ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΞΉΡΑΝΣΗΣ--ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ--ΜΕ ΜΙΚΡΌ ΌΓΚΟ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ

1. Η ΠΡΏΤΗ ΎΛΗ ΘΕΡΜΊΔΩΝ

2. ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΎ

3. THE ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΝΏΜΑΤΟΣ

4. THE ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΠΟΘΉΚΕΥΣΗΣ

5. ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΛΈΓΧΟΥ


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Ύψος

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Εξεταστική