Σχαρών καλωδίων

Πλέγμα καλώδιο θήκη έχουμε Γερμανία τύπου πλέγματος καλώδιο θήκη, σχαρών καλωδίων πλέγματος γαλλικού τύπου και τύπου καλάθι σχαρών καλωδίων πλέγματος. Επίσης, μπορούμε να προσαρμόσουμε διαφορετικά είδη σχαρών καλωδίων πλέγματος, Σκάλα καλώδιο θήκη και καλώδιο τρόπος σχαρών καλωδίων εξαρτώνται από αίτημα των πελατών. Η ανοικτή δομή των σχαρών καλωδίων πλέγματος επιτρέπει...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σχαρών καλωδίων πλέγματος

Έχουμε Γερμανία τύπου πλέγματος καλώδιο θήκη, σχαρών καλωδίων πλέγματος γαλλικού τύπου και τύπου καλάθι σχαρών καλωδίων πλέγματος. Επίσης, μπορούμε να προσαρμόσουμε διαφορετικά είδη σχαρών καλωδίων πλέγματος, Σκάλα καλώδιο θήκη και καλώδιο τρόπος σχαρών καλωδίων εξαρτώνται από αίτημα των πελατών.

Η ανοικτή δομή των σχαρών καλωδίων πλέγματος επιτρέπει την μέγιστη εξαερισμού και του διασκεδασμού θερμότητας του καλωδίου, όπως ακριβώς τοποθετημένος στον αέρα. Η θερμότητα δεν θα συγκεντρωθούν μαζί, έτσι ώστε να μπορεί να εξοικονόμηση ενέργειας και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του καλωδίου. Η ανοικτή δομή μπορεί επίσης να αποφύγει την συλλογή των υδάτων, τη σκόνη και τα συντρίμμια, για να αποτρέψει τα βακτήρια αναπαράγονται εύκολα. Είναι καθαρότερο και μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της πυρκαγιάς ή άλλων κινδύνων ασφάλειας.

Όλα τα ειδικά μέρη συμπεριλαμβανομένων στροφές, τρεις διαφορετικούς τρόπους, τέσσερις-τρόπους, υπέρθυρα, κλπ, θα υποβληθούν σε επεξεργασία από ευθεία δίσκο επιτόπου και δεν χρειάζεται να τελειώσει στο εργοστάσιο. Μπορεί να σώσει τα ακριβά προσαρμογή κόστους και του χρόνου και να ολοκληρωθεί το έργο νωρίτερα.

Σχαρών καλωδίων πλέγματος εφαρμόζεται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαίου, χημικών, χάλυβα, τροφίμων και ποτών, τραπεζικής, μεταφορών, γραφείο, δωμάτιο υπολογιστών και άλλα. Θα απολαύσει όλο και περισσότερο την εύνοια των πελατών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Επιφανείας μεταχείριση: ψευδαργύρου ήλεκτρο-γαλβανιστούν, electrogalvanizing,-νικελίου, dacromet, HDG (hot-dip ενδυνάμωση), παθητικοποίηση, ηλεκτρολυτικοί στίλβωση.


Γούρνα ευθύ καλώδιο θήκη

Προδιαγραφές: Οι προδιαγραφές μπορεί να προσαρμοστεί εξαρτώνται από το έργο.

Παραγωγική διαδικασία: μηχανογραφικό σχέδιο, μηχανική και φορμαρισμένη παραγωγής·

Hot-dip ενδυνάμωση επιφανειακής επεξεργασίας.


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Το χαρακτηριστικά των ευέλικτων συγκρότηση, γρήγορη εγκατάσταση, εύκολη συντήρηση, και χρησιμοποιείται ευρέως σε καλώδιο ηλεκτρικού ελέγχου διανομής και σύρματος τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους, υπαίθρια, καλώδιο τάφρους, σήραγγες και άλλων μηχανικών.


Εξεταστική