Συνεχή κόκκους στεγνωτήριο

Συνεχή κόκκους πιστολάκι εισαγωγή: πλήρης συνεχούς ξήρανση θεωρία εφαρμόζεται για συνεχή στεγνωτήρια. Grains (Κόκκοι) εκβάλλουν στον πύργο στον τροφοδότη στην κορυφή της ξήρανσης μηχάνημα, και στη συνέχεια ρέουν στην στήλη σιτάρι σιγά-σιγά από τη βαρύτητα. Grains (Κόκκοι) είναι αποξηραμένα πρώτα με φυσητήρα θερμού αέρα, στη συνέχεια, ψύχεται από...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συνεχής στεγνωτήριαΕισαγωγή:

Πλήρης συνεχούς ξήρανση θεωρία εφαρμόζεται για συνεχή στεγνωτήρια. Grains εκβάλλουν στον πύργο στον τροφοδότη του τοξήρανσης μηχάνημα, και στη συνέχεια ρέουν στην στήλη σιτάρι σιγά-σιγά από τη βαρύτητα. Κόκκοι ξηραίνονται πρώτα με φυσητήρα θερμού αέρα, στη συνέχεια ψύχεται με κρύο αέρα ανεμιστήρα κάτω από το μηχάνημα, και επιτέλους εκρέει από το κάτω μέρος του στεγνωτηρίου.


Συνεχή κόκκους πιστολάκι characteristics:

1. large εξόδου, υψηλή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας με συνεχούς λειτουργίας των 24 ωρών, που ισχύει για την μεγάλη χωρητικότητα στεγνώματος, ξήρανσης απαιτήσεων για χοντροειδής επεξεργασία φυτών, αγρόκτημα, φυτικών λιπών και αποθήκη κέντρο κύκλου εργασιών κ.λπ.

2. στήλη άλεσης ξήρανσης μηχάνημα συναρμολογούνται με υψηλής άνθρακα χάλυβα σύρμα ματιών, γαλβανιζέ διάτρητη πλάκα και ψεκάζονται σίδηρο γωνίας, η οποία επιτυγχάνει καλύτερη ξηραίνει και παράταση του επαγγελματικού βίου.

3.Variable-ταχύτητα κυλίνδρου απαλλαγή εφαρμόζεται στο κάτω μέρος των μαλλιών, που ελέγχει την ταχύτητα ροής σιτηρών στη στήλη άλεσης. Εκφόρτιση ταχύτητα, θερμοκρασία και η υγρασία είναι σε πραγματικό χρόνο ελέγχεται από αποφόρτιση κυλίνδρου. Το σημείο τσιμπήματος εξαλείφοντας σχεδιασμού μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει υλικά να συνθλίβονται. Επαναφόρτωση μηχάνημα μπορεί να ανακατεύουμε εντατικά σιτάρια, που εξασφαλίζει τα υλικά θερμαίνονται πιο ομοιόμορφα.


Πλεονεκτήματα των σιτηρών στεγνωτήρα μηχάνημα:

1. χαμηλής θερμοκρασίας:

Σύμφωνα με διαφορετικούς τύπους κόκκων, τους πελάτες να ρυθμίσετε θερμοκρασία στεγνώματος. Η τεχνολογία χαμηλής θερμοκρασίας προστατεύει κόκκοι από την καταστροφή.

2. μεγάλη ροή:

Έξοχη μεγάλη βαρελίσια ανεμιστήρα εφαρμόζεται. Ο φυγοκεντρικός ανεμιστήρας του χαμηλού θορύβου και αντι-υπερφόρτωση λειτουργεί σταθερά χωρίς κραδασμούς. Αργή εκκίνηση μοντέλο εξασφαλίζει ομοιόμορφα φυσώντας και μακρά εργασία ζωής.

3. χαμηλή επένδυση:

Πηγές θερμότητας multi εφαρμόζονται σαν ατμός, φυσικό αέριο, μαζούτ ή Ορυζοφλοιός κλπ., του οποίου η θερμοκρασία μπορεί να ελέγχεται με ακρίβεια έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ποιότητα κόκκου. Επιπλέον, χρήση υψηλής θερμότητας μειώνει το κόστος ξήρανσης. Τεχνολογία συνεχούς επεξεργασίας εξασφαλίζει μεγάλης δυναμικότητας και υψηλής αποδοτικότητας, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

4. μεγάλη διάρκεια ζωής:

Συνεχής στεγνωτήρια είναι σχεδιασμένο για εξωτερική στυλ χωρίς την ανάγκη του κτιρίου του συνεργείου. Γαλβανισμένο χάλυβα πλάκα εφαρμόζεται για αέρα καθαρό και κύρια μέρη. Ολόκληρη τη μηχανή έχει καλή εμφάνιση και σφράγιση, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής, και μπορεί να λειτουργεί όλη την ημέρα σε εξωτερικούς χώρους σε οποιαδήποτε κατάσταση.

5. εύκολη λειτουργία:

Σύστημα ελέγχου οθόνη αφής PLC μπορούν να εμφανίζουν και ελέγχου παράμετρος λειτουργίας του εξοπλισμού, η παράμετρος καύσης του καυστήρα και ξήρανσης παράμετρος των κόκκων κλπ. Σύστημα ελέγχου του υπολογιστή είναι εύκολη και εξανθρωπισμένο που έχει τις λειτουργίες όπως η ανησυχητική, απομακρυσμένου ελέγχου, αυτόματη διάγνωση, πρόβλημα αφαίρεσης κλπ.

6. χαμηλό κόστος συντήρησης:

Τα υλικά και τα ανταλλακτικά που εφαρμόζεται σε στεγνωτήριο είναι ανθεκτικό με χαμηλό ποσοστό αποτυχίας. Εύκολη αποκόλληση μπουλόνι πρέπει να εφαρμόζεται σε στεγνωτήριο κέλυφος σύνδεση, η οποία είναι εύρωστο και ανθεκτικό. Όλα τα εξαρτήματα και ηλεκτρικό σύστημα συμμορφώνεται με το επίπεδο του NEMA.


Εξεταστική