Στεγνωτήριο με τρεις κυλίνδρους

Χαρακτηριστικά των μαλλιών με τρεις κυλίνδρους: το πιστολάκι που αποτελείται από τρεις κυλίνδρους, εσωτερικό κυλίνδρου, μεσαίο κύλινδρο και εξωτερικού κυλίνδρου. Κάθε κύλινδρος έχει απόθεμα οδηγός για ειδικό σχήμα. Σύμφωνα με την εκ περιτροπής δύναμη από κυλίνδρους και δύναμη αναρρόφησης από τον καυτό άνεμο, υλικά ροή κατά μήκος απόθεμα οδηγού σε κυλίνδρους και...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Χαρακτηριστικά των μαλλιών με τρεις κυλίνδρους:

Το στεγνωτήριο αποτελείται από τρεις κυλίνδρους, εσωτερικό κυλίνδρου, μεσαίο κύλινδρο και εξωτερικού κυλίνδρου. Κάθε κύλινδρος έχει απόθεμα οδηγός για ειδικό σχήμα. Υπό την εκ περιτροπής ισχύ από κυλίνδρους και αναρρόφησης δύναμη από το ζεστό αέρα, ροή υλικών κατά μήκος αποθέματος οδηγός σε κυλίνδρους και να πάρετε πλήρη θερμότητας σε τρεις κυλίνδρους. Θερμοκρασία ζεστού αέρα είναι αυτόματη και ελέγχεται για να βεβαιωθείτε ότι η υγρασία που περιέχει είναι ομοιόμορφη όλη την ώρα. Δίκαιη τρέχουσα ξήρανση κάνει ζεστό αέρα, υψηλή θερμοκρασία επαφής με το υγρό υλικό στην είσοδο. Η θερμότητα απορροφάται από την εξάτμιση του νερού. Στη συνέχεια νερό μειώνει συνεχώς ενώ η θερμοκρασία πέφτει, η οποία εξασφαλίζει θερμοκρασία του υλικού δεν υπερβαίνει το φάσμα ρουλεμάν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται καλή ποιότητα των αποξηραμένων υλικό.


★Dried υλικά είναι καλής ποιότητας. Το στεγνωτήριο αποτελείται από τρεις κυλίνδρους, που καθιστά την ανταλλαγή θερμότητας πλήρη και ομοιόμορφη υγρασία.

★Fair τρέχουσα ξήρανση κάνει ζεστό αέρα, υψηλή θερμοκρασία επαφής με το υγρό υλικό στην είσοδο. Η θερμότητα απορροφάται από την εξάτμιση του νερού. Θερμοκρασία του υλικού δεν υπερβαίνει το φάσμα ρουλεμάν έτσι ώστε να εξασφαλίζεται καλή ποιότητα των αποξηραμένων υλικό.

★Complete εξοπλισμό ασφαλείας: ένα σύνολο από αντι-φλόγα και αντι-έκρηξη συσκευή είναι εξοπλισμένη με το πιστολάκι. Ατύχημα φλόγα φαινόμενο μπορεί να εξαλειφθεί χωρίς να σταματήσει η μηχανή.

Κόστος ★Low: τις τεχνολογίες τώρα γρήγορο στέγνωμα υψηλής θερμοκρασίας και η κυκλοφορία του ζεστού αέρα ξήρανσης απόδοση υψηλότερη από το κανονικό στεγνωτήρια κάνει από 30 ~ 40%. Ως αποτέλεσμα, το κόστος της ξήρανσης έχει μειωθεί σημαντικά.

★Multi-λειτουργική: εκτός από το αλκοόλ lees, άλλα υλικά νιφάδα, πέλλετ και ινομύωμα σχήμα μπορεί να στεγνώσει, όπως φύλλα, λαχανικά, φυτικά φάρμακα, σύνθετων λιπασμάτων, πριονίδι, φύτρα καλαμποκιού και χυμό κουκέτα κλπ.


Εξεταστική