Εργοστάσιο άμεση προμήθεια ξύλου τροφοδοσία πελλετών μετρητή ροής ψύκτης

Υψηλής ποιότητας και απόδοσης πουλερικά ζωοτροφών ίζημα επαναιωρείται ψύκτη μηχάνημα προς πώληση προϊόντος χαρακτήρα: Αυτή η μηχανή υιοθετεί το μετρητή ροής ψύξης για να κρυώσει πέλλετ με υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία. Αυτή η μέθοδος ψύξης μπορεί να αποφύγει την απότομη ψύξη λόγω της άμεσης επαφής μεταξύ του ψυχρού αέρα και τα υλικά. που θα αποτρέψει την επιφάνεια που ραγίζει των σφαιριδίων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Υψηλής ποιότητας και απόδοσης πουλερικά ζωοτροφών ίζημα επαναιωρείται ψύκτη μηχανή για Saleproduct χαρακτήρα:
(1) αυτή η μηχανή υιοθετεί το μετρητή ροής ψύξης για να κρυώσει πέλλετ με υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία. Αυτή η μέθοδος ψύξης μπορεί να αποφύγει την απότομη ψύξη λόγω της άμεσης επαφής μεταξύ του ψυχρού αέρα και τα υλικά. που θα αποτρέψει την επιφάνεια που ραγίζει των σφαιριδίων.
(2) η τελευταία του σχεδιασμού των οκταγωνικό θάλαμο ψύξης είχε καμία νεκρής γωνίας.
(3) διατροφή μέσω αεροστεγούς θαλάμου είχε μεγάλα αιολικά περιοχή και αξιοσημείωτη επίδραση ψύξης.
(4) η παλινδρομική βαλβίδα φραγής εκφόρτιση μηχανισμός είναι σταθερή και αξιόπιστη στην εργασία και εγγύηση λιγότερο καταλοίπων.
(5) χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την εύκολη λειτουργία.
(6) η θερμοκρασία των προϊόντων υπο ψύξη δεν είναι 3ºC-5ºC υψηλότερη από τη θερμοκρασία δωματίου, που είναι κατάλληλο για την ψύξη των κόκκων υλικά.
(7) πρέπει επίσης να παρέχουν ψυγείο με κύκλο εργασιών πίνακα εκφόρτιση σύστημα για την επιλογή σας. Τον υδραυλικό μηχανισμό οδηγείται εξοφλητική είναι συνήθως χρησιμοποιείται για την ψύξη των εξηλασμένη ή διογκωμένη υλικών.


Εργοστάσιο άμεση προμήθεια ξύλου ζωοτροφών σφαιρίδια μετρητή ροής Cooler Machinetechnical παράμετρος:

ΜοντέλοSKLB1.5SKLB2.5SKLB4SKLB6SKLB8
Όγκος (m3)1.52.54.06.08.0
Capacity(t/h)35101520
Ψύξη time(min)Λιγότερο από 10-15Mins
Θερμοκρασία μετά από Cooling(°C)Όχι μεγαλύτερη από την θερμοκρασία περιβάλλοντος + 3 ~ 5ºC
Aspiration(m3/min.t)34
Ισχύς (kW)0.751.101.501.501.50
Δύναμη του αεροφράκτη (kw)0.550.751.11.51.5

Προθήκες για ξύλο ίζημα επαναιωρείται ψύκτηHot Tags: Εργοστάσιο άμεση προμήθεια ξύλου συσσωματωμένων ζωοτροφών μετρητή ροής ψύκτη μηχανή, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική
Εξεταστική

You Might Also Like