Σιλό ζωοτροφών βιομηχανία

Σύγχρονο ελαιοτριβείο ζωοτροφές των ζώων έχει συνήθως μια τεράστια μεταποιητικής ικανότητας για χύδην δημητριακών ιδιαίτερα, καλαμπόκι καλαμπόκι, σόγια. Θα είναι μια σκληρή δουλειά για τη λειτουργία τέτοιου υλικού χύμα σε τόνους από την εξουσία του ο άνθρωπος, έτσι μια βαθιά επιθυμία auto χύμα σιτηρών χειρισμό συστήματος για το εργοστάσιο ζωοτροφών, που είναι η χύμα Αποθήκευση σιλό σύστημα...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σύγχρονο ελαιοτριβείο ζωοτροφές των ζώων έχει συνήθως μια τεράστια μεταποιητικής ικανότητας για χύδην δημητριακών ιδιαίτερα, καλαμπόκι καλαμπόκι, σόγια. Θα είναι μια σκληρή δουλειά για τη λειτουργία τέτοιου υλικού χύμα σε τόνους από άνθρωπος δύναμη, κατά συνέπεια μια βαθιά επιθυμία auto χύμα σιτηρών σύστημα εγκαταστάσεων παραγωγής ζωοτροφών, που είναι το σύστημα σιλό αποθήκευσης χύδην για την επεξεργασία ζωοτ, διακίνησης και μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε αλευρόμυλος αραβόσιτος/καλαμπόκι ή σιτάρι, ελαιοτριβείο και άλλα βιομηχανικά.Μας δοχείο αποθήκευσης χύδην για ζώα ζωοτροφών mill συνήθως παραδίδονται μαζί με το εργοστάσιο ζωοτροφών και σχεδιασμένα μαζί.

Σε ένα εργοστάσιο ζωοτροφών, τις ζωοτροφές είναι συχνά αποθηκεύονται σε στενό σκυρόδεμα Silo έως 20 μέτρα ύψος. Η πλήρωση των σιλό δημιουργεί πολλή σκόνη. Στο κάτω μέρος του σιλό, Μεταφορικοί κοχλίες απαλλαγή για τη διατροφή των ζώων. Για να αποφύγετε αδράνειας του εκτελεί μεταφορική κίνηση ή η υπερφόρτωσή του σιλό, απαιτείται ένα επίπεδο μέτρησης.

Σιλό διαφορετικής χωρητικότητας για την αποθήκευση ζωοτροφών που παράγονται από FDSP: γαλβανισμένο πλαίσιο, δυνατότητα φόρτωσης πεπιεσμένου αέρα, παράθυρο προβολής.


Διάφοροι τύποι διάσταση για διαφορετικές ανάγκες.

Εύκολος πρίζα τροφοδοσίας.

Χωρίς να κολλήσει.

Feed είναι φρέσκο.

Σιλό με κεντρικό κέντρο ή decenter.

Σκάλα με ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ.PartsSiloSizes

Diameter(m)

Ύψος

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Εξεταστική