Σιλό βιομηχανία τροφίμων

Τροφίμων εφαρμογές απαιτούν ένα σιλό κατασκευαστή που καταλαβαίνει τις μοναδικές ανάγκες της εφαρμογές τροφίμων. Σιλό για τα τρόφιμα πρέπει να καθορίζονται από το τοπικό κλίμα και η ποιότητα των τροφίμων. Θερμοκρασία υγρασία και αποθήκευσης τροφίμων πρέπει να διατηρήσει την ασφάλεια φάσμα. Επιλέγοντας κατάλληλα ξήρανσης, καθαρισμού και εξαερισμού...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εφαρμογές τροφίμων απαιτούνένας κατασκευαστής σιλόπου να κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες της εφαρμογές τροφίμων. Σιλό για τα τρόφιμα πρέπει να καθορίζονται από το τοπικό κλίμα και η ποιότητα των τροφίμων. Θερμοκρασία υγρασία και αποθήκευσης τροφίμων πρέπει να διατηρήσει την ασφάλεια φάσμα. Επιλέγοντας κατάλληλα ξήρανσης, καθαρισμού και αερισμός μετρήσεις.

Σιλό τροφίμωνείναι διαθέσιμα σε συγκολλημένο, επίπεδη panelbolted και κουδουνάκι πίνακα βιδωμένη σιλό από ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο.

Όλα τα τρόφιμα σιλό παράγονται σε εγκαταστάσεις κατασκευής με πιστοποίηση ISO χρησιμοποιώντας αυστηρή διαδικασία ελέγχων. Εποξειδικές και δεξαμενές επικαλυμμένο γυαλί-λιωμένο-to-steel είναι εργοστάσιο επικαλυμμένα με περιβαλλοντικά ελεγχόμενες συνθήκες για την ποιότητα και την αντοχή. Τροφίμων βαθμού και NSF επιστρώσεις και κατασκευής είναι διαθέσιμα.Εφαρμογές:

●wheat αποθήκευσης

ρύζι αποθήκευσης

●Flour αποθήκευσης

●Soybean αποθήκευσης

αποθήκευσης σιτηρών

●rapeseed αποθήκευσης

●maize αποθήκευσης

●buckwheat αποθήκευσηςΧαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

Υλικού πλάκα ●Galvanized χάλυβα

Ανθρωποθυρίδα ●Base

●Long βίο: 25-30 ετών

●measuring θερμοκρασίας, Έλεγχος στάθμης

●fumigation, ψύξης και αερισμού, την απομάκρυνση της σκόνης

●Automation σύστημα ελέγχου

●Easy αναβάθμιση της ικανότητας ή σιλό κίνηση

●Good σφράγιση


Σιλό επιλογές:

●Lipp χάλυβα σιλό

●Assembly χάλυβα σιλό


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Ύψος

Volume(m³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Εξεταστική