Πλήρης αυτόματη υγρή προσθήκη συστήματος

Πλήρως αυτόματο ζύγισμα υγρού τύπου προσθέτοντας γενικά το σύστημα λειτουργεί με δοσολογίας σύστημα. Σύντομη εισαγωγή 1. υγρό κλίμακα είναι αυτόνομο με οθόνη αφής. Πρωτότυπο παρτίδων υπολογιστή πρέπει να προσφέρουν ξεκινώντας ή προσθέτοντας σήματα ή να ελέγξετε άμεσα. 2. The η ελέγχοντας σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλήρως αυτόματο ζύγισμα υγρού τύπου προσθέτοντας γενικά το σύστημα λειτουργεί με δοσολογίας σύστημα.

Σύντομη εισαγωγή

1. υγρό κλίμακα είναι αυτόνομο με οθόνη αφής. Πρωτότυπο παρτίδων υπολογιστή πρέπει να προσφέρουν ξεκινώντας ή προσθέτοντας σήματα ή να ελέγξετε άμεσα.

2. The η ελέγχοντας σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί στον έλεγχο του δωματίου ή στο site, που σε βολικό για λειτουργία.

3. The το χειριστήριο μπορεί να εισόδου ορισμένες συνήθεις τύποι εκ των προτέρων από την οθόνη αφής ή απευθείας εισόδου φόρμουλα υγρό στον υπολογιστή.

4. λειτουργικά βήματα: καθορίζει υγρή φόρμουλα και μαζική ποσότητα πριν από τη ζύγιση. Πραγματοποιήθηκε ο υπολογιστής στέλνει το σήμα εκκίνησης, και στη συνέχεια αυτόματη ζύγιση και προσθέτοντας διεξάγονται. Μετά από αυτό, ελέγχοντας δωμάτιο στείλετε Ξεκινήστε την προσθήκη σήμα και στη συνέχεια ψεκάζετε υγρά με μίξερ. Το σύστημα θα σταματήσει όταν υγρό απορρίπτεται όλα. Επιτέλους, φινίρισμα σήμα θα σταλεί παρτίδων υπολογιστή. Οι εργασίες θα πρέπει να ανακυκλώνονται με τη σειρά.

5. υπάρχουν δύο τρόποι για τον έλεγχο: μη αυτόματες και αυτόματες λειτουργίες. Όλες οι συσκευές μπορούν να ξεκινήσετε ή να διακόψετε ατομικά για τη χειροκίνητη λειτουργία. Για αυτόματη λειτουργία, υγρό θα προστεθεί στη δεξαμενή αυτόματα όταν το υγρό είναι σε χαμηλό επίπεδο, και η προσθήκη θα σταματήσει εάν το υγρό είναι σε υψηλό επίπεδο.

Είναι ευρέως εφαρμόζεται ζύγισης υγρού τύπου προσθήκη συστήματος σε ζωοτροφές, τρόφιμα, ιατρική βιομηχανία κλπ.


Hot Tags: πλήρης αυτόματη υγρή προσθήκη συστήματος, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική
Εξεταστική