Πλήρης αυτοματοποίηση μικρο κλίμακας δοσολογίας

Πλήρης αυτόματη microelement δοσολογίας κλίμακα είναι ένα είδος υψηλής τεχνολογίας ευφυών ηλεκτρικών συσκευών που σχεδιάστηκε για βιομηχανική μικρο υλικό σκυροδέματος σύστημα. Για σκόνη, σφαιρίδια, κομμάτια και χύδην υλικών σε διάφορα περιβάλλοντα βιομηχανίας, μπορεί να κάνει τα ακόλουθα έργα αυτόματα και...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πλήρης αυτόματη microelement δοσολογίας κλίμακα είναι ένα είδος υψηλής τεχνολογίας ευφυών ηλεκτρικών συσκευών που σχεδιάστηκε για βιομηχανική μικρο υλικό σκυροδέματος σύστημα. Για σκόνη, σφαιρίδια, κομμάτια και χύδην υλικών σε διάφορα περιβάλλοντα βιομηχανίας, μπορεί να κάνει τα ακόλουθα έργα αυτόματα και με ακρίβεια: πλήρως αυτόματη μέτρηση μικρο υλικό, πλήρως αυτοματοποιημένη ποσοτική σκυροδέματος και πλήρως αυτόματη μεταφορά ελέγχου. Είναι σταθερή και ακριβή, βελτιώνει σημαντικά τη βιομηχανική μικρο υλικό σκυροδέματος αποδοτικότητα και αποφεύγει εντελώς πιθανά λάθη που έγιναν από εγχειρίδιο σκυροδέματος και ντάμπινγκ.

Διαφόρων αποθεμάτων κάδους, ανατροπής χοάνης κλίμακα και μεταφορά συσκευών διατίθενται ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Και ανάλογα με την ποσότητα δοσολογίας, ενιαία κλίμακα, διπλά κλίμακες και κλίμακες multi μπορεί να προστεθεί για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις.

Λειτουργίες και χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. σύμφωνα με το υλικό τύπο υπολογιστή, το πλήρως αυτόματο ζύγισμα, σκυροδέματος και μεταφορά μπορεί να γίνει με ακρίβεια.

2. η παράλειψη από εγχειρίδιο σκυροδέματος μπορούν να αποφευχθούν επιμελώς. Η ποιότητα του προϊόντος είναι συνεπώς εγγυημένη.

3. απόκλιση ενιαίο υλικό δυναμικό σκυροδέματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το ±0.03% της μέγιστης ισχύος, η οποία είναι διεθνή προηγμένη τεχνολογία.

4. παρτίδων ταχύτητα: παρτίδων ταχύτητα ενιαίο υλικό μπορεί να φτάσει 30 κιλά/28s, βάσει auger συσκευασίας που είναι 110mm και υλικό ποσοστό είναι 600 kg/m³, η οποία είναι διεθνή προηγμένη τεχνολογία.

5. τρεις-σημείο κρέμονται συστήματος είναι εύκολη συναρμολόγηση, αποσυναρμολόγηση και συντήρηση.

6. ειδικά-γίνοντα δοσομέτρησης auger εφαρμόζεται για ειδικά υλικά, έτσι ώστε τόσο καλή ρευστότητα και κακή ρευστότητα υλικά μπορούν να μεταφέρονται αποτελεσματικά όταν η δοσολογία.

Πλήρως αυτόματη microelement δοσολογίας κλίμακα εφαρμόζεται ευρέως σε ζωοτροφές, τρόφιμα, ιατρική, στη χημική βιομηχανία να συνειδητοποιήσουν πλήρως αυτόματο σκυροδέματος και αυτόματη μεταφορά του πολτού και pellet μικρο υλικού.


Hot Tags: Πλήρης αυτοματοποίηση μικρο δοσολογίας κλίμακα, κατασκευαστές, προμηθευτές, Κίνα, εργοστάσιο, χονδρική
Εξεταστική

You Might Also Like