Καλής ποιότητας ίζημα επαναιωρείται μηχάνημα κύλινδρος κέλυφος

Κυλίνδρου κέλυφος, κοινώς γνωστό ως κυλίνδρου, είναι ένα από τα κύρια εργασία μέρη στο ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο και εφαρμόζεται για την επεξεργασία διαφόρων ειδών βιομάζας καυσίμων κόκκο, ζώων ζωοτροφών ίζημα και άλλα σφαιρίδια. Είναι κατασκευασμένο από φθορά ανθεκτικό κράμα χάλυβα με carburization θερμική επεξεργασία, που χαρακτηρίζει ακόμα και σκληρότητα και...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Κυλίνδρου κέλυφος, κοινώς γνωστό ως κυλίνδρου, είναι ένα από τα κύρια εργασία μέρη στο ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο και εφαρμόζεται για την επεξεργασία διαφόρων ειδών βιομάζας καυσίμων κόκκο, ζώων ζωοτροφών ίζημα και άλλα σφαιρίδια. Είναι κατασκευασμένο από φθορά ανθεκτικό κράμα χάλυβα με carburization θερμική επεξεργασία, που χαρακτηρίζει ακόμα και σκληρότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.

FDSP έχει τα κελύφη κυλίνδρου διαφορετικών σχημάτων, όπως:
κοντά στο τέλος αυλάκια κέλυφος shell, κυτταροειδείς κυλίνδρων κυλίνδρων, κυλίνδρου αυλάκι τυμπάνων-τρύπα, open-end αυλάκια τύμπανο κυλίνδρου κέλυφος, κέλυφος παρεκτρέπων-αυλακωτούς κυλίνδρου κλπ.

Πώς Pellet μορφή το σχήμα;
Θέλετε η παραγωγή πελλετών από τα ελαιοτριβεία σβόλων, μπορείτε να αναρωτηθείτε πώς κάνει πέλλετ μορφή το σχήμα. FDSP θα σας πω την αλήθεια

1, η βασική θεωρία
Στο εσωτερικό του δακτυλίου πεθαίνουν από ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο, υπάρχει διπλό ρολό κοχύλια τοποθετημένα σε ένα εκκεντρικό, ενεργοποιήστε ένα περιστρεφόμενο άξονα, δεδομένου ότι η τριβή που αναπτύσσεται. Της αμοιβαίας πίεσης μεταξύ δαχτυλίδι πεθαίνουν και σφαιρικά κελύφη υπερνικά την αντίσταση όταν ζωοτροφών αναγκάζεται μέσω των τρυπών πεθαίνουν σε υψηλή ταχύτητα ώστε ανατομές του τελικού σφαιρίδια γίνει σφιχτό στρώσεις μίγματος ζωοτροφών. Ο κύβος είναι οδηγείται από μια μηχανή και το κέλυφος κυλίνδρου γυρίσει μόνο ως τροφή ανάμεσα στις ζαριές και pellet πατήστε πεθαίνει αναπτύσσει τριβής.

2 κυλίνδρων κοχύλια
Επειδή υπάρχει τριβή, έτσι μπορούμε να δούμε κοχύλια κυλίνδρων που λειτουργούν σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Μαζικές δυνάμεις μεταφέρονται από το πρόσωπο πεθάνει μέσα από τα ρουλεμάν στον άξονα υποστήριξης ρολό. Η τριβή προκαλεί κόπωση ρωγμή στην επιφάνεια. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η ρωγμή κόπωσης παρουσιάζεται σε ένα ορισμένο βάθος αργότερα, ζωή υπηρεσιών του κελύφους θα είναι πλέον αναλόγως.
Η ζωή του κυλίνδρου κέλυφος είναι τόσο κρίσιμη για την αλλαγή συχνά κυλίνδρου κοχύλια θα επίσης ζημιά το δαχτυλίδι πεθαίνουν. Που σημαίνει ότι το υλικό του κυλίνδρου κέλυφος θα πρέπει επίσης να έχεις υπόψη κατά αγοράζοντας σύμπηξη εξοπλισμοί. Υλικό κραμάτων χρώμιο χάλυβα είναι σκόπιμο, για να έχει την καλή ιδιοκτησία της αντοχή στην κόπωση, που ταιριάζει την απαίτηση σε σκληρές περιβαλλοντικές.
Ένα καλό κυλίνδρου κοχύλια δεν γίνεται μόνον από καλό υλικό, αλλά επίσης συμφωνεί με τις εξαιρετικές επιδόσεις του του πεθαίνει. Κάθε πεθαίνουν και κυλίνδρου Συνέλευση διαμονή μαζί ως μία μονάδα, παράταση της διάρκειας ζωής πεθαίνουν και κυλίνδρων και επιτρέποντας την εύκολη αποθήκευση και μετατροπή.

Εξεταστική