Δοχεία αποθήκευσης του σιταριού βιομηχανία σιλό σιτηρών

Σιλό σιτηρών, που ονομάζεται επίσης σιτάρι Μπιν, σιλό αποθήκευσης σιτηρών, είναι μια χοντροειδής δοχείο αποθήκευσης. Όπως υποδηλώνει η ονομασία, σιλό αποθήκευσης σιτηρών χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αγροτικών προϊόντων για την εγχώρια συσκευή ή μεγάλες σιταποθήκη έργα. Σιλό σιτηρών χρησιμοποιείται ευρέως για την αποθήκευση δημητριακά όπως το καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, σόγια...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σιλό σιτηρών, που ονομάζεται επίσηςbin σιτηρών, σιλό αποθήκευσης σιτηρών,είναι μια χοντροειδής δοχείο αποθήκευσης. Όπως υποδηλώνει η ονομασία, σιλό αποθήκευσης σιτηρών χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αγροτικών προϊόντων για την εγχώρια συσκευή ή μεγάλες σιταποθήκη έργα. Σιλό σιτηρών είναι ευρέως χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύσει τα σιτάρια όπως το ρύζι, καλαμπόκι, σιτάρι, σόγια, κριθάρι, σόργο, ηλιόσποροι, φοινικοπυρήνων, φαγόπυρο, κεχρί, πίτουρο, μπιζέλια, φασόλια, κραμβέλαια, Πατζάρι, φυστίκι, σπόροι σίκαλης, αλεύρι, ζωοτροφές, ήσσονος σημασίας σιτηρά και και άλλα χύμα κοκκώδη καλλιέργειες, κλπ. Πριν caculating ο όγκος χάλυβα σιλό για χύμα σιτηρών, πρέπει να γνωρίζουμε την πυκνότητα των κόκκων και, στη συνέχεια, μηχανικός μας μπορεί να προσφέρει κατάλληλο κόκκους λύση αποθήκευσης για τον πελάτη.

Γενικά τα σιλό αποθήκευσης χάλυβα συμπεριλαμβανομένων τρία μέρη:οροφής σιλό, σιλό σώμα, κάτω μέρος του σιλό.

Σε διαφορετικό σχεδιασμό, Μηχανικός θα προσθέσετε διαφορετικό σύστημα, όπως το σύστημα εξαερισμού, καθαριστές σύστημα, στεγνωτήρα συστήματος σιταριού, οθόνη επίπεδο, μεταφορά συστήματος, μέτρηση θερμοκρασίας, κλπ. Οποίο ταιρίαξε εξοπλισμού εξαρτάται από την customerand #39; s πραγματικές ανάγκες και το τοπικό περιβάλλον.


Τα πλεονεκτήματα της μας σιλό σιτηρών χάλυβα:

1.Καλή αέρα-σφίξιμο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για διαρροή από το υλικό αποθήκευσης.

2.Τον έλεγχο της θερμοκρασίας, τον έλεγχο της DCS, οποιοδήποτε τύπο αισθητήρα, ένδειξη στάθμης μπορεί να εγκατασταθεί μέσα στο σιλό. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση από τον υπολογιστή.

3.Εξαιρετική σταθερότητα χάρη στο Lipp σύστημα.

4.Σιλό Διατηρήστε τα σιτάρια ασφαλή πλέον.

5.Μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης σε μια πολύ μικρότερη επιφάνεια.

6.Σιλό αποφύγετε προβλήματα υγρασίας σε περίπτωση βροχής.

7.Ευκολότεροι να ξεφορτώσουν.


Από την αρχική ιστοσελίδα ανάλυση για την ανάπτυξη προγράμματος χώρου αποθήκευσης σιτηρών προσαρμοσμένες για την τελική ολοκλήρωση του έργου,FDSPμπορεί να σας προμηθεύσει επαγγελματική λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητά σας.


Κατασκευή ιστοσελίδας από σιλό αποθήκευσηςΠιστοποιήσεις

Ήδη έχουμε περάσει το ISO9001: 2008 για το έτος 2014, πιστοποιητικό CE κατά το έτος 2013 και SGS πιστοποιητικό.

Θερμά Καλωσορίστε την έρευνά σας και να επισκεφθείτε!


PartsSiloSizes

Diameter(m)

Ύψος

Volume(m³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WecanalsoProvideotherlargesizesaccordingtoclient'srequirements

Εξεταστική