Υψηλής ποιότητας εξοπλισμός καθαρισμού SQLZ Powder Cleanervvv

Εφαρμόστε για να συνεργαστείτε με τους μύλους ζωοτροφών και τον καθαρισμό του εργοστασίου τροφίμων από υλικά σε σκόνη, μπορεί να διαχωριστεί αποτελεσματικά αναμεμιγμένο στο άχυρο σε σκόνη, όπως πέτρα, κάνναβη, κομμάτια χαρτιού, συστάδες, όπως μεγάλος θόρυβος, έτσι ώστε τα υλικά να μπορούν ομαλά μέσω των άλλων συσκευών , εγγυάται αποτελεσματικά τον ακόλουθο εξοπλισμό επεξεργασίας και τον εξοπλισμό μεταφοράς ώστε να λειτουργεί σωστά. Η οθόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διαλογή υλικού μετά από ανάμιξη, σπασμένο ή αφαίρεση θρυμματισμένου υλικού, που εγγυάται την ποιότητα της σύνθετης τροφοδοσίας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

◆ Μπορούν να επιλεγούν κατάλληλες οπές οθόνης ανάλογα με τις ιδιότητες του υλικού για να επιτευχθεί το απαιτούμενο αποτέλεσμα διαχωρισμού.

◆ Υψηλή απόδοση, ομαλή λειτουργία, αξιόπιστη εργασία, συμπαγής δομή, μικρός χώρος, απλή εγκατάσταση, εύκολη συντήρηση, εύκολη αντικατάσταση του κυλίνδρου οθόνης.

◆ Ο ρότορας εφοδιασμένος με περιστρεφόμενη πλάκα υψηλής ταχύτητας, θα ρίξει το υλικό κοσκινίσματος σε ολόκληρη την περιφέρεια του κυλίνδρου κόσκινου και γρήγορα μέσα από την οπή κοσκίνου, το υλικό μάζας κάτω από την πρόσκρουση της πλάκας ξυλοδαρμού αποσυντίθεται γρήγορα.

◆ Η πλάκα ξυλοδαρμού στον ρότορα και ο περιστρεφόμενος άξονας έχουν μια συγκεκριμένη γωνία κλίσης, μπορεί να κάνει τα κοσκινισμένα υλικά ή τα μεγάλα διάφορα προς τα εμπρός, έγκαιρη εκκένωση από το μηχάνημα. Η πλάκα ξυλοδαρμού με τον ρότορα περιστρέφεται, ανά πάσα στιγμή, για να αφαιρέσετε τα διάφορα κρεμαστά στον κύλινδρο οθόνης.
Υψηλής ποιότητας καθαριστικό σε σκόνη εξοπλισμού καθαρισμού SQLZ


High Quality SQLZ  Cleaning Equipment powder cleaner


ΜοντέλοSQLZ60 × 50 × 100SQLZ90 × 80 × 110
Χωρητικότητα (t / h)10-1540—50
Προδιαγραφές τυμπάνων οθόνηςφ600×φ500×1000φ900×φ800×1100
Απόδοση καθαρισμού≥95%≥95%
Dia τύμπανο οθόνης.φ16 ; φ20 ; φ30 (προσαρμοσμένο από το υλικό)
Ισχύς κινητήρα KW5.57.5/11
Γωνία ξυλοδαρμού


Hot Tags: υψηλής ποιότητας sqlz εξοπλισμός καθαρισμού σε σκόνη cleanervvv, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική
Εξεταστική