Οριζόντια κυκλοφορία πιστολάκι

Οριζόντια κυκλοφορία πιστολάκι κύρια χαρακτηριστικά: θερμότητας διατήρηση θάλαμο και ανακύκλωση θερμού αέρα εφαρμόζεται οριζόντια κυκλοφορία πιστολάκι, το οποίο εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει το κόστος. Η περιοχή επαφών σε εσωτερική αίθουσα με υλικά είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Οριζόντια κυκλοφορία dryermain χαρακτηριστικά:

Θερμότητας διατήρηση θάλαμο και ανακύκλωση θερμού αέρα εφαρμόζεται οριζόντια κυκλοφορία πιστολάκι, που εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει το κόστος. Η περιοχή επαφών σε εσωτερική αίθουσα με υλικά είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα του προϊόντος. Πολλαπλών Οδοντωτοι ιμαντες αποτρέπει σβόλων από σπάσιμο. Εκτός αυτού, μπορεί να προσαρμοστεί η ταχύτητα ζώνες ελέγχου στέγνωμα διάρκειας. Ρεύμα θερμού αέρα μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τα υλικά χαρακτηριστικά και ξήρανσης απαιτήσεις για καλύτερη ποιότητα. Αυτοκαθαριζόμενο σύστημα εφαρμόζεται στο κάτω μέρος της αίθουσας για να καθαρίσετε το υπόλοιπο σε σκόνη και σωματίδια.Οριζόντια κυκλοφορία πιστολάκιεφαρμόζεται ευρέως για τη θεραπεία υψηλού επιπέδου διέλασης ίζημα επαναιωρείται ζωοτροφών και aqua ζωοτροφών.

1. διεθνή προηγμένη τεχνολογία: αιώρησης απόθεμα διανομής συσκευή εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του υλικού και την υγρασία.

2. high-molecular πολυμερές καθαρή ή σίτα, διάτρητη πλάκα εφαρμόζονται αιτία κανένα υλικό κολλήσει και καθαριότητα.

3. το μοναδικό αέρα σύστημα αγωγών: κυκλικός αγωγός μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση ροής σύμφωνα με την πραγματική ανάγκη.

4. κολπίσκων και εξόδου αντίστοιχα είναι διατεταγμένα στο διαφορετικών περιόδων ξήρανσης, που μπορεί να ρυθμίσετε την θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα άροτρο εύκολα και τον έλεγχο της ξήρανσης της ταχύτητας. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να εξασφαλιστεί η καλή ποιότητα και υψηλό βαθμό ωρίμανσης.

5. αρθρωτή δομή: το μήκος και την κατεύθυνση μπορεί να συγκεντρωθεί ελεύθερα να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις. Πλέγμα ιμάντα και οθόνη πλάκα έχει δύο στρώματα (τρία στρώματα και περισσότερο μπορεί να προσαρμοστεί), ενώ τα πλάτη των 1.2, 1,8 και 2.4 m μπορεί να επιλεγεί. Τυποποιημένα εξαρτήματα μπορούν να συνδεθούν σύμφωνα με την έξοδο των πελατών και την περιεκτικότητα σε υγρασία.

6. το στεγνωτήριο ρούχων και το ψυγείο μπορεί να συνδυαστεί και να μπορεί να προσαρμοστεί η διάρκεια.

7. Καθαρισμός δράκος είναι εξοπλισμένο για να ασχοληθεί με τη σκόνη και σωματίδια.


Εφαρμόσιμο πεδίο

Ξήρανση (σταθεροποίηση και ψύξη) του pellet, κομμάτι, και λουρίδα σε σχήμα υλικά ζωοτροφών και τροφίμων βιομηχανίες. Της σκλήρυνσης και στεγνώματος προβλήματα της διέλασης aqua ζωοτροφών, φυσιολογικό ίζημα επαναιωρείται ζωοτροφών ή τροφίμων μπορούν να επιλυθούν αποτελεσματικά. Η τελική πελλέτες έχουν ιδανικά νερό αντιστέκονται επιδόσεις και καλή εμφάνιση. θερμού αέρα σύστημα ανακύκλωσης είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, χαμηλού κόστους και αξιόπιστο.


Technicalparameters

Τύπος

Handlingcapacity

Dryingarea

Beltwidth

Mainmotorpower

Moisturereducingrate

(t/h)

(m2)

(μ)

(KW)

(%)

SHGW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

SHGW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

SHGW240 × 2

4-5

40.8

2.4

62.45

15

Hot Tags: Ehorizontal κυκλοφορία πιστολάκι, τύμπανο στεγνωτήριο, ποτήρι στεγνωτήρα, στεγνωτήρα κυλίνδρων τύπος κύλινδρο τύπου πιστολάκι, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική
Εξεταστική