Επαγωγικοί ένδειξη στάθμης

Επαγωγικοί ένδειξη στάθμης είναι μια έξυπνη συσκευή τηλεπισκόπησης για την ανίχνευση του επιπέδου προϋπόθεση, η οποία αποτελείται από επίπεδο ανίχνευσης ανιχνευτές και Ευφυής ελεγκτής. Η ευφυής ελεγκτής επίδειξης και ελέγχου η έξοδος από το επίπεδο κατάσταση γίνεται αντιληπτό από τον καθετήρα. Αρχή λειτουργίας: Ο καθετήρας...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Επαγωγικοί ένδειξη στάθμης είναι μια έξυπνη συσκευή τηλεπισκόπησης για την ανίχνευση του επιπέδου προϋπόθεση, η οποία αποτελείται από επίπεδο ανίχνευσης ανιχνευτές και Ευφυής ελεγκτής. Η ευφυής ελεγκτής επίδειξης και ελέγχου η έξοδος από το επίπεδο κατάσταση γίνεται αντιληπτό από τον καθετήρα.


Αρχή λειτουργίας:

Ο αισθητήρας ανιχνεύει τη διακύμανση στάθμης του περιβάλλοντα υλικά και πρωτοποριακές ενότητα λογιστικής δημιουργεί μια αντίστοιχη συχνότητα ταλάντωσης σύμφωνα με την παραλλαγή. Θα μετατραπεί σε αναλογικό σήμα και εισόδου σε επεξεργαστή του υπολογιστή. Ο επεξεργαστής του υπολογιστή θα εμφανίσετε και να ελέγχετε την έξοδο ανάλογα με το βαθμό διακύμανση στάθμης, συγκρίνοντας τις παραμέτρους του υλικού επιπέδου, πριν και μετά.


Κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

1. The η τηλεπισκόπησης καθετήρες και ελεγκτής μπορεί να διαχωριστεί; Μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες που έχει υψηλή δόνηση.

2. επαγωγή της στάθμης είναι ένα έξυπνο επίπεδο ανίχνευσης συσκευών, και είναι τελείως διαφορετική από την παραδοσιακή ένδειξη στάθμης με μηχανική μετάδοση σύστημα.

3. it μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κονιωδών υλικά, κοκκώδη υλικά, nubby και ινώδους υλικού.

4. it είναι ευρέως χρησιμοποιείται σε απόθεμα κάδους σε σκόνη, σε κόκκους και nubby υλικά σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των σιτηρών, τροφίμων, ζωοτροφών, χημικά, μεταλλουργία, φαρμακείο, κλπ και Σιλλά μηχανογραφικού εξοπλισμού για την κατασκευή σχέδια σε πολλές βιομηχανίες.


Εξεταστική