Σύστημα ελέγχου ευφυή πλήρη αυτοματοποίηση για ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο

Σύμφωνα με την κατάσταση του ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο, σίτιση ποσότητα πλήρως αυτόματη ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο και ατμού ποσότητα αύξησα conditioner, λειτουργίας αυτό ελέγχοντας σύστημα εξασφαλίζει ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο εργασία σε καλύτερη κατάσταση όλο το χρόνο. Εργάζονται efficiency, εξόδου θα βελτιωθεί σημαντικά, ενώ η κατανάλωση ισχύος...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Σύμφωνα με την κατάσταση του ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο, σίτιση ποσότητα πλήρως αυτόματη ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο και ατμού ποσότητα αύξησα conditioner, λειτουργίας αυτό ελέγχοντας σύστημα εξασφαλίζει ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο εργασία σε καλύτερη κατάσταση όλο το χρόνο. Εργάζονται efficiency, εξόδου θα βελτιωθεί σημαντικά, ενώ θα μειωθεί η κατανάλωση ενέργειας. Ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο συνθήκες ιστορία εργασίας μπορεί να ελεγχθεί ώστε να θυμίζουν πελατών της συντήρησης.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας: πέλλετ υψηλής απόδοσης κατασκευής μπορεί να βελτιωθεί κατά 5% ~ 26%.

2. εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας: για την κατασκευή κάθε σφαιρίδια 1 τόνου, 0.8~1.5KW/H μπορεί να σωθεί.

3. ασφαλείς εργασίες συντήρησης: συνθήκες εργασίας ιστορία του ίζημα επαναιωρείται ελαιοτριβείο μπορεί να ελεγχθεί ώστε να θυμίζουν πελατών της συντήρησης.

4. όλα τα δεδομένα εμφανίζονται σε εικόνα και κείμενο στην 10,4 ιντσών αφής οθόνη.

5. εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου υπολογιστή εξασφαλίζει ακριβή έλεγχο, καθώς και πλήρη καταγραφή δεδομένων κάθε λειτουργίας του συστήματος ελέγχου.

6. πεπιεσμένου αέρα βαλβίδα και βαλβίδα διακοπής αποτελεσματικά τον έλεγχο της ποσότητας ατμού, είναι ακριβή εντοπισμό, ταχεία εναλλαγή και να σβήνουν, και ανθεκτικό.

7 .επί τω τέλει αυτό το σύστημα ελέγχει αυτόματα το υλικό σίτιση και προσθέτοντας το ΑΤΜΟΥ, σταθεροποίηση θερμοκρασίας τρέχουσες και υλικό.

8. τρεις τρόποι εργασίας: αυτόματη, μη αυτόματη και μακριά. Για τον αυτόματο έλεγχο, το σύστημα είναι πλήρως αυτόματη από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση. Για τη χειροκίνητη λειτουργία, ταΐζοντας και ατμού μπορεί να ρυθμιστεί από στροφή ποτενσιόμετρο περιστροφικό μπουτόν, που είναι βολικό και γρήγορο. Για απενεργοποίηση λειτουργία, ατμού και σίτιση μπορεί να σταματήσει γρήγορα. Χειροκίνητο έλεγχο είναι στην αρχή, ενώ auto ελέγχου είναι σταθερά εργασίας.

9. ρεύμα περνά αυτόματα για να αποφευχθεί η απόφραξη. Διατροφή και η προσθήκη ατμού θα σταματήσει αυτόματα εάν δεν υπάρχει υλικό. Πολλούς τύπους μπορούν να αποθηκευτούν για ευκολία. Αποθήκη δονήσεων μηχανή ελέγχεται αυτόματα για να αποφευχθεί η συγκόλληση υλικών.

Είναι ευρέως εφαρμόζεται σε ίζημα συστήματος επισήμανσης για τις ζωοτροφές, χημικά, ιατρικής βιομηχανίες τροφίμων, κ.α. εγκαταστάσεις υποστήριξης μπορεί να αναπτυχθεί σύμφωνα με τις διάφορες βιομηχανίες.


Εξεταστική