Πλέγμα ιμάντα πιστολάκι

Συνοπτική εισαγωγή: χάλυβα στεγνωτήρα ματιών εφαρμόζεται ως ταινία μεταφοράς, η οποία ταιριάζει τακτική ή άτακτη υλικά (όπως άνθρακας, μετάλλευμα σχηματίζοντας μπλοκ, τρόφιμα και λαχανικά κλπ.). Ξηραντήρα ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες συσκευές ή μόνος. Η συσκευή χρησιμοποιείται ευρέως για τη μεταλλουργία, κτίριο, κεραμικών...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συνοπτική εισαγωγή:

Χάλυβα στεγνωτήρα ματιώνεφαρμόζεται ως ταινία μεταφοράς, η οποία ταιριάζει τακτική ή άτακτη υλικά (όπως άνθρακας, μετάλλευμα σχηματίζοντας μπλοκ, τρόφιμα και λαχανικά κλπ.). Ξηραντήρα ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες συσκευές ή μόνος. Η συσκευή χρησιμοποιείται ευρέως για τη μεταλλουργία, κτίριο, κεραμικά, λιπασμάτων και χημικών βιομηχανιών ΣΕΚ. Είναι επίσης η ιδανική συσκευή για στέγνωμα τρόφιμα και λαχανικά.


Αρχές λειτουργίας:

Πλέγμα ιμάντα πιστολάκι είναι ένα είδος μαζική και συνεχή παραγωγή στεγνωτήρα, με ηλεκτρική θέρμανση, θέρμανση ατμού, θερμού αέρα, θέρμανση ως μέθοδος κύρια θέρμανση. Υλικά πρέπει να τίθεται σε του πλέγματος χάλυβα 12-60 τρύπες ομοιόμορφα. Το πλέγμα πρέπει να είναι lecocked shutt από εργαλείο έτσι ώστε θερμού αέρα που διοχετεύεται μέσω υλικών ενώ ατμό που βγαίνει από την υγρασία, αφαίρεση τρύπα. Η όλη συσκευή έχει συναρμολογηθεί από διάφορα τυποποιημένα στοιχεία και προκειμένου να εξοικονομήσετε χώρο, να εφαρμόζονται σπονδυλωτή τύπου. Κανονικά, το στεγνωτήριο έχει τρεις στρώσεις με δύο δωμάτια ή πέντε στρώσεις με δύο δωμάτια, και το μήκος της είναι 6-40m, ενώ αποτελεσματικό πλάτος 0,6-3.0 m.


Εφαρμόσιμο πεδίο:

Χημικών μηχανικών, τρόφιμα, ιατρική, οικοδομικά, ηλεκτρικά βιομηχανίες κ.α. ειδικά για το κομμάτι, λωρίδα και pellet σε σχήμα υλικά με καλή διαπνοή. Για επικόλληση υλικά των υπολειμμάτων σε φόρμα, μπορούν να είναι ξηροί μετά διαμορφώνεται από πλαστικό ή μπάντα εξώθησης.


Πλεονεκτήματα

1. χαμηλή επένδυση, Γρήγορη ξήρανση ταχύτητα και υψηλή εξάτμιση ένταση

2. υψηλή απόδοση, μεγάλη χωρητικότητα και εξαιρετική ποιότητα

3. τυποποιημένη παραγωγή, και μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με την πραγματική ικανότητα

4. για να επιτευχθεί καλύτερη ξήρανσης ποσό αέρα, θερμοκρασία, θέρμανσης υλικών που μένει χρόνος και ταχύτητα σίτισης μπορεί να ελεγχθεί.

5. μπορεί να σχεδιαστεί συσκευή ρύθμισης παραμέτρων, και το πλέγμα ιμάντα πλύσιμο και υλικό σύστημα ψύξης μπορεί να εφαρμοστεί.

6. Οι περισσότεροι αέρα μπορεί να ανακυκλωθεί, που εξοικονομεί ενέργεια.

7. μοναδικό αέρα διανομής συσκευή κάνει ομοιόμορφη διανομή αέρα και εξασφαλίζει την καλή ποιότητα.

8. ατμού, θερμότητα-αγώγιμη πετρελαίου ή θερμάστρα αερίου καυσίμου μπορεί να εφαρμοστεί.


Εξεταστική