Περιστροφική Screener

Χαρακτηριστικά της περιστροφική screener: 1、Three συγκινητική τρόπων δηλαδή circumferential, ελλειπτικά και ευθύγραμμες συνδυάζονται, που προκύπτουν σε καλή διαλογής επίδραση. 2、Belt υιοθετήθηκε για την οδήγηση στο κύτος screener. Η προκατάληψη βάρη είναι ισορροπημένη και χαμηλό θόρυβο. Η υποστήριξη σε στην ουρά του κύτους screener είναι μια...

Λεπτομέρειες προϊόντος


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της περιστροφική screener:


1、Three συγκινητική τρόπων δηλαδή circumferential, ελλειπτικά και ευθύγραμμες συνδυάζονται, που προκύπτουν σε καλή διαλογής επίδραση.

2、Belt υιοθετήθηκε για την οδήγηση στο κύτος screener. Η προκατάληψη βάρη είναι ισορροπημένη και χαμηλό θόρυβο. Η υποστήριξη σε στην ουρά του κύτους screener είναι μια βελτιωμένη υποστήριξη ελαστική με λιγότερους κραδασμούς.

3、the ενισχυμένη βάση εξασφαλίζει ότι θα τρέξει πιο ομαλά εξοπλισμού. Και η δομή κρεμαστή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τους όρους πραγματική τοποθεσία έτσι ώστε να ικανοποιούν την απαίτηση των πελατών της εκ των υστέρων εξοπλισμού.

4、the βελτιωμένη καλώδιο χάλυβα δομή αποφεύγει τη χρήση χάλυβα καλωδίου.

5、the υιοθέτηση του ενός οργανισμού ή συνδυασμένο screener κάλυψη δομή εγγυήσεις χαμηλότερο screener καλύπτει βάρος, ισχυρότερη ακαμψία και καλύτερα σφράγισης.Λεπτομέρεια εικόνες των περιστροφική screener:Περιστροφική Screene σε εργοστάσιο παραγωγής πέλλετ

Η αρχή λειτουργίας της οθόνης Περιστροφικό ταξινόμησης:
Η οθόνη δόνησης είναι οδηγείται από δύο κινητήρες δόνησης. Όταν οι κινητήρες δόνησης δύο εκτελούν τη σύγχρονη περιστροφή αποθεματικό, τη συναρπαστική δύναμη που δημιουργείται από το εκκεντρικό μπλοκ θα αντισταθμίζουν μεταξύ τους για την κατεύθυνση παράλληλη με τον άξονα κινητήρα και να συνδυάζονται με το άλλο ως μεικτή δύναμη. Ως εκ τούτου, η καμπύλη κίνημα της οθόνης είναι επένδυση ένα. Υπάρχει μία γωνία βουτιά στην επιφάνεια της σχετικής οθόνης από τα δύο μοτέρ άξονες. Υπό την επίδραση της κοινής δύναμης από τη συναρπαστική δύναμη και δύναμη της αυτο-βαρύτητα, υλικά θα πεταχτεί επάνω για το άλμα προς τα εμπρός κίνηση τακτικών γραμμών έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουν υλικό διαλογής και ταξινόμησης.

Μοντέλο δεδομένων

(kw) δύναμη

(t/h)

MashFeed

PelletFeed


1CSeries

MFJH/FFJH80 × 1C

1.5

4-6

5-8

MFJH/FFJH110 × 1C

2.2

6-8

8-10

MFJH/FFJH130 × 1C

4

8-13

10-15

MFJH/FFJH140 × 1C

5.5

12-16

14-18

MFJH/FFJH150 × 1C

5.5

16-18

15-20


Εξεταστική