Πριονίδι πιστολάκι με ενιαίο κύλινδρο

Πριονίδι πιστολάκι με μονοκύλινδρος κύριας λειτουργίας αρχή ένεση σωλήνα και περιστροφής κυλίνδρων συνεργάζονται όταν το πριονίδι είναι στο στεγνωτήρα. Ο εκδηλωτικός και ρευστοποιημένη υλικά πλήρως επικοινωνήστε με τον ζεστό αέρα και στη συνέχεια στέγνωμα ολοκληρώνεται. Πνευματικοί πριονίδι ξήρανσης μηχάνημα: Η υγρή σκόνη και...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Πριονίδι πιστολάκι με ενιαίο κύλινδροκύρια αρχή λειτουργίας

Έγχυση σωλήνων και περιστροφής κυλίνδρων συνεργάζονται όταν το πριονίδι είναι στο στεγνωτήρα. Ο εκδηλωτικός και ρευστοποιημένη υλικά πλήρως επικοινωνήστε με τον ζεστό αέρα και στη συνέχεια στέγνωμα ολοκληρώνεται.

Πριονίδι πεπιεσμένου αέρα ξήρανσης μηχάνημα:Το υγρό πριονίδι σκόνη και pellet διαβιβάζονται συνεχώς να ξεραίνοντας σωλήνας από κοχλίας. Κατά τη διάρκεια της υψηλής ταχύτητας μετάδοσης και διασποράς των hot καμινάδα, θα να εξατμίζεται το νερό, και στη συνέχεια επιτυγχάνονται σκονών και σβόλων ξηρά προϊόντα.

Συστατικά:Θερμαντήρας αέρα, τροφοδότης, σωλήνα πεπιεσμένου αέρα ξήρανσης, κυκλώνα διαχωρισμού και βαρελίσια ανεμιστήρα κλπ.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο πριονίδι πιστολάκι σύμφωνα με το αποτέλεσμα.


Εφαρμόσιμο πεδίο:

Συμπιεσμένο άχυρο καυσίμου, κάρβουνο μηχανημάτων, Πριονίδια ξύλου πέλλετ, συμπιεσμένο πριονίδι, γεωργία και κτηνοτροφία μηχανικών κ.λπ. και ξήρανση γεωργικών υλών με κυτταρίνη όπως αραβοσίτου άχυρο, σόγια, άχυρο, βαμβάκι άχυρο, άχυρο σίτου, σόργο άχυρο, πριονίδι, ξύλο ξυρίσματος, φύλλα ginkgo, φύλλα μουριάς κ.λπ.Περιστροφική dryerstructure

το στεγνωτήρα της μηχανής σχηματίζεται από περιστρεφόμενο σώμα, άρση λεπίδα, οδήγησης συσκευής, υποστήριξη συσκευής και δακτύλιο στεγανοποίησης.
Χαρακτηριστικά:

1. high ξήρανση δύναμη: επαρκή ανταλλαγή θερμότητας με ζεστό αέρα μπορεί να επιτευχθεί όταν τα υλικά είναι γλίστρησε σε ανυψωτική συσκευή από στεγνωτήριο.

2. σύντομη διάρκεια της ξήρανσης.

3. πριονίδι στεγνωτήριο έχει απλή κατασκευή με λιγότερο επάγγελμα, το οποίο μπορεί να λειτουργεί και να συντηρείται εύκολα.

4. ικανότητα large χειρισμού και υψηλή θερμική απόδοση.


Εξεταστική