Δόνησης ξηραντήριο υγρών-κρεβάτι

Συνοπτική εισαγωγή: δόνησης ξηραντήριο υγρών-κρεβάτι μπορεί να στεγνώσει, δροσιά και υγρασία, προσθέστε σε σκόνη και σφαιρίδια για την ελαφρά βιομηχανία χημική μηχανική, ιατρική, τροφίμων, πλαστική, σιταριού πετρελαίου, σκουριές, κατασκευή αλάτι και ζάχαρη βιομηχανίες, κλπ. Εργασίας αρχές: Συναρπαστική δύναμη δονείται κινητήρα οδηγεί σε...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Συνοπτική εισαγωγή:

Δόνησης ξηραντήριο υγρών-κρεβάτιμπορεί να ξηρό, δροσερό και υγρασία Προσθέστε σε σκόνη και σφαιρίδια για την ελαφρά βιομηχανία χημική μηχανική, ιατρική, τροφίμων, πλαστική, σιταριού πετρελαίου, σκουριές, κατασκευή αλάτι και ζάχαρη βιομηχανίες, κλπ.


Εργασίας αρχές:

Συναρπαστική δύναμη από δομένος μηχανών αποτελεσμάτων στην μηχανή δόνησης. Τα υλικά που είχαν συσσωρευτεί άλμα προς τα εμπρός προς μια ορισμένη κατεύθυνση από τη συναρπαστική δύναμη. Την ίδια στιγμή, το ζεστό αέρα από το κάτω μέρος ρευστοποιούνται υλικά. Πλήρη επαφή μεταξύ του υλικού και ζεστό αέρα επιτυγχάνει ιδανικές ξήρανση. Στη συνέχεια, αποξηραμένα υλικά και υγρό αέρα βγαίνουν ξεχωριστά ενώ σκόνη ανακυκλώνεται από κυκλώνα.


Χαρακτηριστικά

1. κινητήρα δόνησης εξασφαλίζει σταθερή δόνηση πηγή. Μπορεί να διατηρηθεί εύκολα με χαμηλά επίπεδα θορύβου, μεγάλη διάρκεια ζωής.

2. υψηλή θερμική απόδοση: σε σύγκριση με κανονική στεγνωτήρια, αυτό ρευστό κρεβάτι δόνησης ξηραντήριο εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια από πάνω από 30%. Ομοιόμορφη θερμοκρασία διανομής στο κρεβάτι κάνει ομοιόμορφη ρευστοποίηση χωρίς υπερθέρμανση/τριας ή νεκρά conner.

3. ρυθμιζόμενο επιδόσεις και ευρύ εφαρμόσιμο πεδίο: πάχος του υλικού, μετακίνηση ταχύτητα και σύνολο δόνηση μπορεί να είναι πιο σταθερή και απείρως μεταβλητή ελέγχου μπορεί να πραγματοποιηθεί.

4. μικρή ζημιά υλική επιφάνεια και είναι κατάλληλο για την ξήρανση εύθραυστα υλικά. Αποδοτικότητα εργασίας δεν θα επηρεαστούν από παράτυπες σφαιρίδια.

5. η πλήρης κατασκευή κλειστού κάνει καθαρό περιβάλλον εργασίας, η οποία αποφεύγει αποτελεσματικά διασταυρούμενη μόλυνση μεταξύ των υλικών και του αέρα.

6. για μαζική παραγωγή των υγρά υλικά, Περιστρεφόμενη πολλές φορές μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών. (Τυπικό υλικό όπως πολυακριλαμιδίου κλπ.)


Hot Tags: δόνησης ξηραντήριο υγρών-κρεβάτι, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, χονδρική
Εξεταστική

You Might Also Like