Υγρό εξώθησης με διπλό βίδες

SPHS-S διπλό-βίδα εξώθησης υγρό είναι συγκεκριμένη για ειδικές ζωοτροφών, η οποία μπορεί να κατασκευάσει διάφορα επιπλέοντα, βύθιση, και αργή βύθιση aqua ζωοτροφών και επίσης κατοικίδιο ζώο τροφή. Βάσει ξηρό διπλό-βίδα εξώθησης, ατμού conditioner προστίθεται, που βελτιώνει την έξοδο της εξώθησης και επιφάνεια ποιότητα των μικρού μεγέθους...

Λεπτομέρειες προϊόντος

SPHS-S διπλό-βίδα εξώθησης υγρόείναι συγκεκριμένη για ειδικές ζωοτροφών, η οποία μπορεί να κατασκευάσει διάφορα επιπλέοντα, βύθιση, και αργή βύθιση aqua ζωοτροφών και επίσης κατοικίδιο ζώο τροφή. Βάσει ξηρό διπλό-βίδα εξώθησης, προστίθεται ατμού conditioner, που βελτιώνει το αποτέλεσμα της εξώθησης και επιφάνεια ποιότητα των μικρού μεγέθους συσσωματώματα.

Αυτός ο τύπος floatingfish ζωοτροφών εξώθησης machinebelongs για την υγρή μέθοδο τύπος ζωοτροφών διέλαση μηχανή για τα είδη των ψαριών, το οποίο είναι εξειδικευμένο για μεγάλη παραγωγική ικανότητα και μεγάλη παραγωγή ζωοτροφών εργοστάσιο, έχουμε επίσης ένα άλλο είδοςFish ζωοτροφών ίζημα επαναιωρείται μηχάνημαγια οικιακή χρήση και μικρό αγρόκτημα use.asper απαίτηση σας, μπορείτε να επιλέξετε να παράγουν πόσο μεγάλο τελικό επιπλέοντα ψάρια συσσωματωμένων ζωοτροφών. μας ζωοτροφών εξώθησης μηχανή μπορεί να παράγει ζώων σφαιρίδια τροφής με διάμετρο από 0,9-12 mm, ισχύει για την παραγωγή τροφίμων κατοικίδιων ζώων, ψαριών συσσωματωμένων ζωοτροφών, ζωοτροφών γαρίδες και άλλες ζωοτροφές pellets.besides,except επιπλέουν τύπου ιχθυοτροφών μηχανή εξώθησης, έχουμε ναυάγιο τύπουζωοτροφών ίζημα επαναιωρείται μηχανήματαγια την παραγωγή ναυάγιο σφαιρίδια.Πλωτός ψάρι τροφή εξώθησης machinefeatures

Διαφορική ταχύτητα από ανοξείδωτο χάλυβα κοντίσιονερ με διπλό κοχλία, ατμού μπορεί να προστεθεί σε 12 σημεία πρόσβασης και υγρό μπορούν να προστεθούν στα σημεία 6 πρόσβασης.

Σπαστές κύριο άξονα κάνει συντήρηση και επισκευή ευκολότερη εδράνων.

Ισχυρό κιβώτιο, εξοπλισμένα με σύστημα ψύξης μπορεί να φέρει μέγιστο 400 HP ροπής και ώσης.

Με εσωτερικό φθορά ελαστικός δακτύλιος και εξωτερικά από ανοξείδωτο χάλυβα σακάκι, το βαρέλι εξώθησης μπορεί να θερμαίνεται και να ψύχεται, και ακόμη και αυτό μπορεί να εγχυθεί απευθείας με ατμό ή με κρύο νερό.

Τη βίδα είναι κατασκευασμένο από ειδικό φθορά αντίσταση υλικό και η αναλογία κλήρωση είναι 18, η οποία μπορεί να κατασκευάσει διαφόρων βύθισης και αιωρούμενη ζωοτροφών σταθερά.

Εξοπλισμένα με quick-changeable πεθαίνουν και live-ρυθμιζόμενο Κοπτικό

Ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή 2-6 χιλιοστά επιπλέουν σφαιρίδια.
Εμφάνιση λεπτομερειών διπλό βίδες Μηχανές εξώθησηςΜοντέλο

Mainpower

(KW)

Feederpower

(KW)

Conditionerpower

(KW)

Cutterpower

(KW)

Χωρητικότητα

(T/h)

SPHS-68S

55/75

1.5

7.5

3

0.5~1.8

SPHS-98S

90/110

1.5

11

4

1.5~3.0

SPHS-128S

160/200

2.2

18.5

5.5

3.0~7.0

SPHS-148S

250/315

2.2

22

7.5

6.0~12.0

Εξεταστική