Ξύλινα Debarker

Ξύλο debarker (ξύλο ξεφλούδιασμα μηχάνημα) χρησιμοποιείται για ξεφλούδισμα του φλοιού των κούτσουρων, χρησιμοποιείται κυρίως σε πολτό ξύλου και χαρτιού ελαιοτριβεία και πίνακα με βάση το ξύλο εργοστάσιο που θα χρησιμοποιήσει το αρχείο καταγραφής του ξύλου ως πρώτη ύλη. Με μικρή επένδυση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, λιγότερο χώρο καταλαμβάνει, κατασκευή χαμηλού κόστους, υψηλή χωρητικότητα και...

Λεπτομέρειες προϊόντος


Ξύλινα debarker(μηχανή αποφλοίωσης ξύλου) χρησιμοποιείται για την peelingbark των κορμών, χρησιμοποιείται κυρίως σε πολτό ξύλου και χαρτιού ελαιοτριβεία και plantwhich πίνακα με βάση το ξύλο θα χρησιμοποιήσει το αρχείο καταγραφής του ξύλου ως πρώτη ύλη. Με μικρή επένδυση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, λιγότερη spaceoccupied, χαμηλό κόστος κατασκευής, Highcapacity και άλλα χαρακτηριστικά. Κατάλληλο για τη σύνδεση μεσαίου και μεγάλου μεγέθουςΘρυμματιστής ξύλου, καθώς και δοσολογία επίδραση.Δόντι ρολό ξύλου debarkerείναι ο εξοπλισμός που ξεφλούδισμα του επιδερμικού των κορμών, χωρίζεται σε ένα άκρο της απαλλαγής και απαλλαγή πλευρά, οι χαρακτήρες του είναι υψηλή ξεφλούδισμα αποδοτικότητα, βαρύ φορτίο, υψηλή ταχύτητα, την αντοχή στη φθορά, υψηλή αντοχή στη διάβρωση. Μπορεί να παραχθεί ως ανάγκη του πελάτη.
Δομή αρχή:

Τα αρχεία καταγραφής από το άνω sidenear η μονάδα πηγαίνετε στο ξύλο debarker μηχάνημα, με τον κινητήρα το αυτοκίνητο και εξαρτήματα μηχανισμού μετάδοσης κίνησης, η μηχανή αποφλοίωσης με δόντια θα περιστρέφεται από μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, θα κατευθύνει φλούδες το φλοιό μακριά, ενώ εκ περιτροπής ξεφλούδισμα κυλίνδρου θα φέρει την woodlogsmove μαζί, έτσι ώστε η στοίβα του καταγράφει κύλισης επάνω και κάτω, συγκινητικό, χτύπημα, rubbingeach άλλα μεταξύ των κορμών. Thebarks θα peeleddown και μέσα από τον κύλινδρο και την πλάκα των δοντιών πέφτει έξω την μεταφορική ταινία.
Χαρακτηριστικά της δομής:
1. Εάν χρησιμοποιούν τα ανοιχτά σιλό, canfeed από τη μία πλευρά και την απαλλαγή από την άλλη πλευρά, αποφύγετε τα υπάρχοντα κυλίνδρου απολέπιση μηχάνημα σίτισης/εκφόρτωση χωρίς εξουσία, βεβαιωθείτε ότι η υψηλή αποδοτικότητα.
2. οφείλεται σε theteeth τμήματα αντίκτυπο σε ξύλινα, όχι μόνο κάνουν το αρχείο καταγραφής του ξύλου κάνει κυκλική κίνηση και περιστρεφόμενη γύρω από το δικό του. Έτσι την αποδοτικότητα αποφλοίωσης θα είναι πολύ υψηλό, ειδικά για το κρύο, ξηρό και ξεφλουδισμένο σκληρά είδη ξύλου καταγραφής θα έχει ένα καλό φλούδα καθαρό ποσοστό.
3. ευρέως προσαρμοστικότητα, το είδος handledifferent machinecan, διάμετρος, μήκος και σχήμα ξύλο καταγραφής. Λόγω ξύλου ακανόνιστο ξυλοδαρμό κάνω peeling περιστροφικό movementduring αρχείο καταγραφής, έτσι ώστε ακόμη και κυρτή εσοχή μέρη σχετικά με τα ξύλινα κούτσουρα μπορεί επίσης να touchedwith τα δόντια πολύ καλά. Ως εκ τούτου, κάμψη αρχείο καταγραφής του ξύλου μπορεί να αποφλοιωθεί πολύ καλά από ό, τι άλλες μηχανές...
4. οφειλόμενο προς το μηχάνημα είναι στάσιμο, η κατανάλωση ενέργειας θα είναι πολύ μικρό ποσοστό αποτυχίας θα είναι πολύ χαμηλή. Και φόρτο εργασίας συντήρησης είναι μικρό καθώς και. Δόνηση και θόρυβος θα bemuch χαμηλότερα από το τύμπανο μηχανή αποφλοίωσης, το ξύλο debarker μπορεί να λειτουργήσει άμεσα, ακόμη και χωρίς τη βασική εγκατάσταση, easyoperation.

Τεχνική παράμετρος:

Μοντέλο

BBP260/11

BBP270/15

Rotorandamp;#160;Dimension(mm)

630*11385

680

Ρότορας Speed(rpm)

78

40-80

Capacity(m3/Hour)

12-20

20-35

Ισχύς (kW)

45

75

Βάρος (κλ)Τεχνική παράμετρος:

Μοντέλο

6

9

12

Capacity(ton/hour)

7-15

15-25

25-30

Ισχύς (kW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Μήκος

6300

9000

12600

Πλάτος

1310

1500

1550

(Χιλ.)

1550

1700

1650

Weight(ton)

4

5

6

Εξεταστική